Home » Odiliapeel » Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V.
Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V. uit Odiliapeel

Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V.

1.9
18 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V., klusbedrijf in Odiliapeel

Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V. is een klusbedrijf uit Odiliapeel in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is opgericht op 30-10-2019. Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V. is gevestigd aan de Ontginningsweg 4.

Het klusbedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 76250466 en de vestiging aan de Ontginningsweg telt 1 werkzaam persoon. De ondernemingsvorm is een Besloten Vennootschap (BV).

Bij deze klusjesman ben je aan het juiste adres voor zowel kleine als grote klussen. Voorbeelden hiervan zijn aanbouw, onderhoud, verbouw, schilder- en installatiewerk. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V.
KvK-nummer
76250466
Vestigingsnummer
44071345
Oprichtingsdatum
30-10-2019
Vestigingsnummer
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap (BV)
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120

Voorbeelden werkzaamheden

Klussen in en rondom huis Klusservice Onderhoudsbedrijf Overkapping plaatsen Aanbouw Dakkapel plaatsen Loodgieterswerk Kozijnen vervangen Woningrenovatie Timmerwerk Dakramen plaatsen Badkamerrenovatie Installatiewerk Onderhoud Uitbouw

Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V. ervaringen

1.9
18 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V.. Wat is jouw ervaring met Klussenbedrijf Van Alles Wat B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Wat een afzetters!

Geplaatst op 17 oktober 2020 door Masja
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (5)

Wat maken deze afzetters misbruik van de penibele situatie waarin je terecht kan komen als je jezelf buiten sluit! Aan de telefoon geen indicatie kunnen geven van de kosten. Alleen de voorrijkosten van 30 euri. Zouden er binnen 40/50 min zijn. Na anderhalf uur in mijn pyjama buiten mijn appartement te hebben gestaan, kwam de monteur. Of ik even 198 euri excl btw wil aftikken voor alleen het open boren van een slot. Nieuw slot? Dan nog 100 euri erbij. Schandalig! Na 10 min klaar en 240 euro lichter. Normaal gesproken zou ik niet akkoord zijn gegaan met zo’n idioot niet onderbouwd bedrag. Maar wat moet je als je in je pyjama buiten de deur staat en er niet in kan. Ik vind dat daarmee misbruik wordt gemaakt van de noodsituatie waarin mensen terecht kunnen komen. Walgelijk.

oplichting

Geplaatst op 16 oktober 2020 door OBP
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

afvoer keuken, helemaal uit elkaar gevallen, sinds vrijdag liep het water zomaar doorheen in de emmer onder de afvoer. lokale loodgieter gebeld maar alles volgeboekt to 4 weken, dus de 24 spoednummer gebeld voor looediegeter. Toen afgesproken met een loodgieter dat ie tussen 15:30-16:30 zouden komen, maar hij kwam na werktijd want dan wordt het duurder. Hij keek even na en zei het wordt 169,-Euro plus voorrijkosten 35 Euro. Prima. Toen moest toch nog 12m spiraal, zwaardere machine, 300-400Euro, anders moest de hele leiding open gebroken worden en wordt nog duurder, dreigde hij mij. Prima.
Na 90 minuten kwam hij met een invalid factuur zonder bedrijfgegevens van 900Euro. Hij dreigde mij dat ik pin of contant moest betalen anders zal ik in problemen komen. Dus ik betaalde het, toen kreeg ik tenminste een pinbon met bedrijfgegevens.
Dus het ging om een Klussenbedrijf van Alles Wat BV in Odiliapeel en er zijn al 16 andere soortgelijke gedupeerde met torenhoge kosten voor een simpele klus.
Gemiddeld kost normale loodgieter klus buiten werktijd 126Euro.
Dus ik belde juridisch loket op, die zeiden het is een oplichting ik moest aangifte doen bij de politie. Ik heb ook deze zaak bij consumentenbond gemeld om te voorkomen dat er nog meer gedupeerde vallen, want deze oplichterbedrijf moet zsm dicht. Ik ben ook bezig met toezichthouder die op deze bedrijf zware boete kan opleggen.
They fucked with the wrong guy.
Ik roep ook andere slachtoeffers op ook bij de politie aangifte te doen want samen zijn wij sterk! Deze bedrijf moet direct uitgeschakeld worden.

Slechte Service

Geplaatst op 2 oktober 2020 door Toos
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Hele slechte ervaring, te veel geld betaald en binnen 2 weken al weer ellende en ter plaatse verteld een maand garantie. Maar uiteindelijk geven ze niet thuis. Zwaar teleurgesteld in deze denk toch ook oplichters als ik alle beoordelingen lees

Waardeloze oplichters!

Geplaatst op 21 september 2020 door Frederik
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Nietskunnende sukkels met amateuristisch gereedschap die alleen voorrijkosten willen verdienen.

Oplichters

Geplaatst op 20 september 2020 door Jaap
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.8)

Telefonisch gevraagd wat een nieuw slot zou gaan kosten. Alleen € 50 voorrijkosten worden telefonisch genoemd. Plus materialen. Klinkt dus redelijk. Afspraak gemaakt. Verschijnt (Een uur en kwartier te laat) er een (iets te grote) Mercedes voor de deur, gereedschap uit de achterbak en aan de slag. Factuur met 15 items wordt op tafel gelegd en item voor item ingevuld, waarmee totaalbedrag exorbitant snel erg hoog wordt. Item 9 stelt incl. 3 sleutels. Rekent toch 3 x € 30 extra voor drie sleutels maar bij netto prijs staat € 95. Alles rap, rap, rap. Vooral het opschrijven van weer een nieuw kostenpostje. Insteekslot € 134 excl. BTW. Uurtarief € 129,60 excl., berekend per kwartier. Specifieke inzet (???, dus naast voorrijkosten) € 159. Hem uiteindelijk weggestuurd met betaling van 2 keer een kwartier werk voor het eruit halen van het slot. Zelf de volgende ochtend bij de lokale Doehetzelf voor € 90 alles gehaald en er zelf ingezet. Een negatieve ervaring rijker.

Oplichters

Geplaatst op 4 augustus 2020 door Gedupeerd
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Riool verstopt dus even snel google erbij. Prima afspraak, op tijd, netjes gewerkt, hij loopt weer. Nog wat tips gekregen over soda, vriendelijke jongens. Bij het zien van de factuur moest ik wel even slikken, maar geen idee wat het moet kosten, zal wel. Pas obv pinbon het bedrijf gegoogled, even benieuwd of hij wel echt “lokaal” was zoals beloofd. Ja dus, ook prima. Wel fijn om lokale ondernemers te steunen hè?

Totdat ik de reviews las. Blijkbaar 2-3x te veel betaald. Met geen garantie, dus hoe lang hij het wel of niet doet? In principe zou ik dus (nu, zolang riool het doet) op 3 van de 4 punten een 9 kunnen geven. Maar dat vertik ik uiteraard, want de prijs was exorbitant.

Leerpunt -kijk verder dan het eerste resultaat. Wel jammer dat je dit bedrijf pas achterna kunt googelen, dus ik zet wel even de naam van de boosdoener ook neer om zo mogelijk toekomstige googelers te helpen: Loodgieter Williams / Ontstoppingdienst Williams : niet doen!

Oplichters!

Geplaatst op 29 juli 2020 door Ger
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Vuile oplichters. Cilinder slot vervangen. Rekening 723 euro. Pinbon op naam van klusbedrijf van alles wat.

Oplichters

Geplaatst op 29 juli 2020 door Hans
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2.5)

Een nummer 085-0186815 Via Google van ontstoppingsbedrijf Willemse gebeld voor een verstopping van de riolering in de keuken.
Je krijgt een zogenaamd coördinatie punt aan de lijn die je door een medewerker terug laat bellen.
Er kwamen twee vriendelijke mannen die eerst over de tarieven begonnen.
€ 159,- inzet rioolreiniging € 40,- voorrijtarief om te beginnen.
Je zit met een probleem dus ga je snel akkoord.
Met een waterzuiger zouden ze het vuil of vet er wel even uitzuigen.
Dat lukte uiteraard niet want ze moesten een Open leiding hebben waardoor ze de riolering konden borstelen.

Gelukkig heb ik ze op een vriendelijke manier naar buiten kunnen werken door te zeggen ik maak zelf de leiding wel open.
Ik zou ze dan bellen zodat ze terug konden komen met de borstel.

Nadat ik het genoemde telefoonnummer weer heb gebeld wordt je daar door een zeer onvriendelijke man afgepoeierd.
Ik wordt wel teruggebeld zei hij wat uiteraard niet gebeurd.

Beste mensen let op bij het inschakelen van bedrijven via de nummers 085-0186815 en 085-1305218

Waardeloze oplichterij

Geplaatst op 21 juli 2020 door T.
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2.5)

Per ongeluk dit bedrijf gebeld, dit was niet de bedoeling. Een half uur werk voor een ontstopping kostte ons ruim €460. Er werd niet aan de tijdsafspraak gehouden en bij het vragen hiernaar werd tot 3 x toe beloofd, dat er teruggebeld zou worden, wat niet gebeurde. De machine werd voor onze deur geleegd, zodat we met de vieze troep voor onze deur bleven zitten. Wat een a-sociaal gedrag, op alle fronten.

Oplichters

Geplaatst op 20 juli 2020 door G
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Voor alléén het wisselen van een cilinder en 2 schroefjes aandraaien 600 euro. Direkt te voldoen. Geen eens een slotplaat.
Cilinder kost 38 euro.!!!
Pure oplichterij. En geloof niet dat jou verzekering dit dekt.
Nooit mee in zee gaan. Vooraf eerst Google op klusbedrijf Van Alles Wat en je weet genoeg. Niets mee doen !!!

oplichters ga er niet mee in zee! huidige telefoonnummer 06-85130257/ 0402094289

Geplaatst op 16 juli 2020 door Marian
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Op Google doen ze zich voorkomen als COR of afvoerdirect.nl. Het zijn oplichters. Voor het doorspoelen van het riool van mijn schoonmoeder hebben ze 1700 euro gevraagd en het was niet goed gedaan.
Ook erg jammer dat ze nog op klusbedrijfnu staan Dat voorspelt niet veel goeds voor deze site.

Opgelicht

Geplaatst op 25 juni 2020 door Henk
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Slotenmaker nodig ivm kapot slot. 2 jonge mannen kwamen als monteur. Oud slot was er binnen 2 minuten uit, 250 euro hiervoor. Nieuw slot geplaatst maar werkte niet!! Nogmaals kosten. Totaal 750 euro moeten betalen en nog niets gemaakt. Absoluut geen vakmensen maar gewoon oplichters zonder enige kennis!! Niet mee in zee gaan!!

opgelicht

Geplaatst op 18 juni 2020 door w
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (7)

Beste mijnheer van klussenbedrijf van alles wat
u naam en adres staat op een pinbon van 2 mannen die riool ontstoppen
ze zijn vandaag bij mij geweest om werkzaamheden aan het riool te verrichten alleen even met de frees erin heeft een half uur geduurd rekening 930 euro
nu is mijn vraag of hun dat in opdracht van u doen of gebruiken ze alleen u naam en adres
ik ben bang dat ik opgelicht ben door die 2 lichtgetinte mannen
ze rijden in een vw caddy met een witte nederlandse kentekenplaat aan de voorzijde

Verstopping in de keuken

Geplaatst op 16 juni 2020 door Jorene
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Gisteren gebeld ivm verstopping in keuken….2 mannen waarvan wij dachten dat ze van RRS waren kwamen in een witte bus bij ons.. ze zijn amper een half uurtje bezig geweest, rekening € 733,86..gevraagd hoe dit bedrag zo hoog kan zijn, aangezien de laatste keer het minstens de helft minder was, smoesjes alom. We zijn door dit bedrijf gewoon opgelicht!,

Oplichting

Geplaatst op 16 juni 2020 door Martin
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.8)

Ik meende een gerenommeerd bedrijf te hebben gebeld voor ontstopping van onze gootsteen. Er hing blijkbaar een ander nummer tussen. Wij zouden worden teruggebeld voor een afspraak. Dat gebeurde ook. En eenzelfde lijstje als hiervoor gemeld doorgenomen en aan de gang. 1,5 uur en 800 euro armer. En het probleem is wel minder maar niet opgelost. D i rk Schaap zijn naam wordt misbruikt en probeert ook aangifte te doen. Ik ga ook aangifte doen v a n oplichting. Dit probleem Ik een mag 200 euro kosten maar geen 800.

Verstopping in de keuken

Geplaatst op 16 juni 2020 door Jorene
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Gisteren gebeld ivm verstopping in keuken….2 mannen waarvan wij dachten dat ze van RRS waren kwamen in een witte bus bij ons.. ze zijn amper een half uurtje bezig geweest, rekening € 733,86..gevraagd hoe dit bedrag zo hoog kan zijn, aangezien de laatste keer het minstens de helft minder was, smoesjes alom. We zijn door dit bedrijf gewoon opgelicht!,

Oplichterij

Geplaatst op 16 mei 2020 door Ger
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.3)

Op 15 mei 2020 zat het riool verstopt, een willekeurig nummer gebeld zonder te kijken of dit een gespecialiseerd bedrijf was.
Er kwam iemand in een bestelautootje zonder firmanaam. Voor hij begon werd er kort uitgelegd wat de kosten zouden zijn zonder precies uit te leggen wat er nou precies gedaan zou worden, maar voor het voor het eerste halfuur van de klus plus het voorrijden werd al 196 euro in rekening gebracht. Voor ieder kwartier nog eens 27,50 euro en voor iedere meter dat er met een eenvoudige spiraal ontstopt moest worden 65 euro. Na 3 kwartier was ik 750 euro kwijt, met de vraag of er wel enige deskundigheid aan te pas is gekomen en we binnen enkele weken weer niet hetzelfde zullen hebben. De wc was na de klus heel erg vuil, dus schoonmaken maken maar en hierbij bleek dat de wc-pot helemaal niet was vastgezet en de schroeven ontbraken. Hierover 2x gebeld en er zou iemand voor komen maar niemand gezien. Al met al voel ik me zwaar bedrogen en is dit bedrijf dus beslist geen aanrader.

is het wel echt?

Geplaatst op 18 april 2020 door Yvonne
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2.5)

Op vrijdag met het nummer 085-1304725 gebeld met rioolprobleem. Probleem opgelost voor ruim 1000 euro!
Uitleg van monteur was erg onduidelijk en deed voorkomen dat het een klein probleem was en zo opgelost was.
Dit was ook zo voor een belachelijk hoog bedrag. Geen bus met naam, geen kleding van monteur met naam en een factuur waarop geen naam stond. Later op de avond weer gebeld met het nummer met de vraag om het bedrijf, naam monteur en kvk nr. Ze zouden me terug bellen . Op de pinbon staat klussenbedrijf van alles wat uit Odiliapeel. Gegevens zijn heel moeilijk te vinden. Niet terug gebeld overigens dus maar weer gebeld, nog niet terug gebeld. Ik heb het gevoel dat we ontzettend bedrogen zijn.
Monteur was erg vriendelijk maar ja, dat zou ik ook zijn met zo’n klanten die wel meer dan 1000 euro betalen.

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!