Soorten renovatie

Wanneer u overweegt uw huis te renoveren, kunt u ervoor kiezen een klusbedrijf in te schakelen voor de gehele renovatie. Het is daarnaast ook mogelijk om uw huis stapsgewijs te renoveren, waarmee u de tijd van de renovatie verlengt, maar het ongemak tijdens de verbouwing beperkt. Een klusbedrijf kan u helpen hierin de juiste keuze te maken. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met het aanvragen van een vergunning voor de renovatie. Afhankelijk van de omvang van de renovatie dient u wel of geen vergunning aan te vragen. Ook hierbij kan een klusbedrijf u van dienst zijn. Hieronder ziet u verschillende vormen van renovatie waar u aan kunt denken bij het renoveren van uw huis. Al deze vormen van renovatie zijn tevens los uit te voeren door een gemiddeld klusbedrijf, tegen lage prijzen en binnen afzienbare tijd. Bij het renoveren van uw woning kunt u denken aan de volgende elementen:

Sanitair renovatie

sanitair
Het moderniseren van uw sanitair levert een groot wooncomfort op, en kan binnen korte tijd gerealiseerd worden. Zo kan het slopen van uw huidige badkamer of toilet in één dag worden bewerkstelligd. Voor de renovatie van uw badkamer heeft u over het algemeen geen vergunning nodig, en vraagt daarom weinig voorbereidingstijd. Bij het moderniseren van een badkamer kunt u kiezen voor het vervangen van alleen een douche of toilet, maar u kunt ook de gehele badkamer laten slopen. De gehele renovatie van uw sanitair door een erkend klusbedrijf brengt relatief hoge prijzen met zich mee, maar u verzekert zich hierbij wel van een levenslang comfort en gemak.

Vervangen van ramen

ramen vervangen
Om uw woning energiezuiniger te maken, kunt u kiezen voor het vervangen van uw ramen. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas (hoogrendement) kunt u uw stookkosten met wel € 120,00 verminderen. Hiermee heeft u de plaatsing van de nieuwe ruiten binnen enkele jaren terugverdiend. Andere voordelen van raam renovatie zijn een vermindering van geluidsoverlast, een betere inbraakpreventie en een betere zonwering. Voor de vervanging van uw ramen heeft u eveneens geen vergunning nodig. Bovendien kan elk klusbedrijf verschillende soorten ramen binnen een week leveren, waardoor raamrenovatie beperkt overlast met zich meebrengt.

Traprenovatie

traprenovatie
Traprenovatie is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij het moderniseren van uw huis. Toch brengt een traprenovatie verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste wordt de waarde van uw huis een stuk groter, door een verbeterde aanblik van het interieur. Ten tweede levert een traprenovatie minder risico op, waardoor het wooncomfort wordt verbeterd. Van welk materiaal uw trap ook is gemaakt, voor een erkend klusbedrijf moet een traprenovatie geen problemen opleveren. Omdat de trap binnenshuis is, hoeft u hiervoor geen vergunning voor aan te vragen.

Dakrenovatie

dakrenovatie
Het is tevens mogelijk te kiezen voor de renovatie van uw dak. Om lekkage te verhelpen of voorkomen, om stookkosten te beperken of geluidsoverlast te verminden: er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor de renovatie van uw dak. Dakrenovatie brengt een tijdelijk overlast met zich mee, maar achteraf zult u dit het zeker waard vinden. Afhankelijk van de aanpassingen die u aan het dak doet, moet u bij de gemeente een omgeving vergunning aanvragen. Wanneer u kiest voor het renoveren van uw dak bij een erkend klusbedrijf, weet u zeker dat aan uw wensen voldaan zal worden, en kunt u ook bij hen inlichtingen inwinnen over de mogelijkheden en regelingen rondom de vergunning.

Verbouw en aanbouw

verbouw aanbouw
Renovatie bestaat over het algemeen uit het vervangen en moderniseren van elementen in en rondom het huis. Daarnaast is het bij renovatie echter ook mogelijk om te kiezen voor het toevoegen van een aanbouw. Hiermee vergroot u de waarde van uw huis, en creëert u tevens meer ruimte. De prijzen van aanbouw verschillen per klusbedrijf en per vorm van aanbouw. Informeer hiernaar bij de medewerkers van Klusbedrijf Nu. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij u verschillende offertes toesturen, waarna u zelf een keuze kunt maken uit de verschillende mogelijkheden. Bij Klusbedrijf Nu bent u voor renovatie en nieuwbouw altijd aan het juiste adres!

Offertes aanvragen

Voornaam: (*) Achternaam: (*) Adres: (*) Postcode: (*) Woonplaats: (*) Telefoonnummer: (*) Telefoonnummer bij geen gehoor:

Uw emailadres: (*) Omschrijving opdracht: (*)

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.