Meer ruimte met een aanbouw

Voelt het huis wel eens te klein aan? Verlangt u naar wat extra kamerruimte? Dan is een aanbouw wellicht wat voor u! Door het toevoegen van een serre, dakkapel, erker, of veranda creëert u extra ruimte, en krijgt u vaak ook extra licht in huis. Wanneer u een uitbouw overweegt, is het belangrijk dat u contact opneemt met een ervaren klusbedrijf. Het aanbouwen van een dakkapel of serre vereist namelijk kennis en vakmanschap. Daarnaast is het van belang dat u zich bij een klusbedrijf goed laat informeren over de verschillende mogelijkheden. De medewerkers van Klusbedrijf Nu helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, en het verkrijgen van de juiste vergunning. Door uw wensen kenbaar te maken via het offerteformulier, kunnen wij de aanbouw zoeken die het beste bij u past. Daarnaast bieden wij u verschillende offertes, zodat u zelf bepaald welke kosten aan de aanbouw verbonden zijn. Neem voor meer ruimte contact op met Klusbedrijf Nu!

Vergunning

Voor veel vormen van aanbouw en uitbouw heeft u een vergunning nodig. Dit geldt met name voor elk bouwwerk dat aan een openbare ruimte wordt gebouwd, zoals een straat. Dit houdt in dat bij de meeste woningen een vergunning moet worden aangevraagd voor een aanbouw aan de voor- en zijkant van het huis. Binnen de zogeheten omgeving vergunning krijgt u een gecombineerde vergunning voor milieu, bouw, sloop en huisvesting. Deze vergunning wordt uitgegeven door het WABO (de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht). Of u een vergunning nodig heeft is na te gaan met de omgeving vergunning check. Daarnaast is het aan te raden bij uw klusbedrijf te informeren naar de beperkingen en mogelijkheden.

Kosten

De kosten voor een aanbouw verschillen per soort uitbouw. Zo kan het plaatsen van een erker of dakkapel tegen relatief lage kosten, terwijl een serre hogere kosten met zich meebrengt. De kosten van een uitbouw worden daarnaast bepaald door de locatie, en de complexiteit van de klus. Wanneer u een aanbouw overweegt is het belangrijk u te realiseren dat er momenteel een BTW verlaging van 21 procent naar 6 procent van kracht is voor de kosten bij verbouwing, renovatie en aanbouwing. Deze regeling is in 2013 aangegaan en geldt tot en met 31 december 2014. Om de kosten van uw aanbouw te beperking is het daarom aan te raden deze zo snel mogelijk te realiseren.

Allround klusbedrijf

Als allround klusbedrijf hebben wij jarenlange ervaring met het verzorgen van verschillende soorten aanbouw over heel Nederland. Onze experts beschikken stuk voor stuk over de juiste kennis en materialen, waardoor uw aanbouw tegen lage kosten, met een juiste vergunning en binnen afzienbare tijd verzorgd kan worden. Ons klusbedrijf ziet in de problemen die u ons voorlegt een uitdaging om weer tot nieuwe oplossingen en innovaties te komen. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat uw fundering geschikt is voor een aanbouw. Wanneer dit niet het geval is, hebben wij bij Klusbedrijf Nu verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw aanbouw zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Als allround klusbedrijf zorgen wij voor de begeleiding in het proces van start tot finish. Dit begint bij een gesprek om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren, het maken van een bouwtekening, de bouw van het product en de juiste afwerking. Met Klusbedrijf Nu bent u aan het juiste adres voor de perfecte aanbouw tegen lage kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een aanbouw voor uw woning? Aarzel dan niet om contact op te nemen! De medewerkers van Klusbedrijf Nu staan altijd voor u klaar. Bovendien hebben wij met de perfecte materialen en meest innovatieve technieken de klus binnen afzienbare tijd en tegen de laagst mogelijke kosten voor u gerealiseerd. De experts van Klusbedrijf Nu bouwen de ideale aanbouw, compleet toegespitst op uw wensen. Wanneer u het offerteformulier invult, stuurt een medewerker van Klusbedrijf Nu u verschillende offertes, waardoor u zelf het klusbedrijf kunt kiezen dat bij u past.