Klusbedrijf inschakelen? Profiteer van de 6% BTW regeling!

Dit is het moment om te gaan verbouwen! De overheid is met het plan gekomen om de bouwsector en de woningmarkt een boost te geven. Per 1 maart 2013 is er een tijdelijke verlaging van het BTW percentage ingevoerd, nu geen 21% maar 6%. De verlaging geld echter alleen bij woningen die ouder zijn dan twee jaar en heeft uitsluiten betrekking op renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Deze regeling duurt tot en met 1 januari 2015! Als u plannen heeft te verbouwen? Voer ze dan zo snel mogelijk uit en profiteer van 6% btw!

Welke klussen verzorgt Klusbedrijf Nu?

We zijn renovatie bedrijf, of verbouwingsbedrijf. Wij zijn een klusbedrijf. Wij verrichten meerde klussen in en rond om het huis. Wij slopen, verbouwen of doen aanbouw projecten. Wij kunnen u hier alle informatie over geven die u nodig heeft maar tegelijkertijd kunnen we uw opdracht ook uitvoeren. Naast bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u ook van dienst zijn bij schilder- loodgieter of timmer klussen. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld gloed nieuwe keukens, maar kunnen wij uw bestaande keuken ook renoveren. We leggen tegels maar zetten ook vloeren. Noem het maar op, met wat voor klus u ook aan komt? Bij Klusbedrijf Nu is het zo gepiept! En onze klussers zijn het bewijs dat onze snelle werkwijze niet ten koste gaat van onze kwaliteit.

Voordelen

Wat voor voordelen bied het inschakelen van een klusbedrijf u eigenlijk? Hier alle voordelen op een rijtje:

  • Wij zorgen zelf dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd
  • Wij gaan snel en nauwkeurig te werk
  • Geen onverwachte koste
  • Vriendelijke service

Aanvragen van een gratis offerte

Op onze website vindt u een contactformulier, deze kunt u gratis invullen. Waarom? Omdat niemand graag te veel betaalt. Door het contactformulier in te vullen, ontvangt u namelijk diverse offertes van klusbedrijven uit uw regio. Stuk voor stuk staan zij allemaal voor u klaar. U kunt ze zelf vergelijken gepasseerd op prijs en kwaliteit. Vervolgens is uw keuze gemaakt in no-time!