Klusbedrijf Harlingen

U kent het vast wel. Ieder jaar blijven er wel klussen liggen die u eigenlijk op had moeten pakken. Belangrijk is dat u dit niet te lang laat liggen. Van afstel komt uitstel. Klusbedrijf Nu uit Harlingen helpt u uit de brand met klussen, verbouwen, onderhoud en renovatie. Wij pakken graag al deze klussen voor u op zodat u weer kunt genieten van een woning die tip-top in orde is.

Geef in het contactformulier aan welke klus u graag opgelost ziet worden. Klusbedrijf Nu brengt u vrijblijvend in contact met een erkende specialist.

Klusbedrijf Harlingen

 
 

Offertes aanvragen

Voornaam: (*) Achternaam: (*) Adres: (*) Postcode: (*) Woonplaats: (*) Telefoonnummer: (*) Telefoonnummer bij geen gehoor:

Uw emailadres: (*) Omschrijving opdracht: (*)

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.

Werkzaamheden klussenbedrijf Harlingen

Schakel een klusjesman in voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Omdat wij een allround klussenbedrijf zijn, kunnen wij uw verbouwing of renovatie vaak helemaal zelf doen. Een overzicht van de meest voorkomende klussen:

  • Verbouwen, renovatie, aanbouw en onderhoud van uw woning
  • Tegelzetten, bestrating en vloeren leggen
  • Schilderen, stucwerk / spachtelputz
  • Kozijnen en glas plaatsen
  • Loodgieter opdrachten aan keuken, badkamer en sanitair
  • Timmerwerken

Voordelen Klusbedrijf Nu

Een vakman via Klusbedrijf Nu inschakelen biedt vele voordelen. Doordat alle aangesloten bedrijven in Harlingen voorzien zijn van het Kluskeurmerk weet u zeker dat u te maken heeft met een erkende klusjesman. Daarnaast is ieder klusbedrijf allround geschoold. Het is dus niet meer nodig om voor iedere klus een apart bedrijf in te schakelen. Onze specialist verzorgt het totaalplaatje voor u. Zo bespaart u kosten zoals extra voorrijkosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt? Wilt u graag meer informatie over de klus die bij u moet worden uitgevoerd? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan bij een klussenbedrijf uit Harlingen. Laat zo specifiek weten wat uw klus precies inhoudt. Omdat wij samenwerken met verschillende bedrijven uit Harlingen, ontvangt u advies en een offerte op maat van maximaal vijf klusbedrijven. Deze kunt u gemakkelijk met elkaar vergelijken. U zit nergens aan vast. Waar wacht u nog op?

 

Woningrenovatie

Woningrenovatie Is uw woning aan renovatie toe? Heeft u een oude woning in Harlingen gekocht die u op wilt laten knappen? Schakel dan een klussenbedrijf in via Klusbedrijf Nu. Voor onderhoud, verbouwen en renovatie.

Stukadoren

Stukadoren Harlingen Stukadoren van een wand is een precies werkje. Niets is vervelender dan er later achter komen dat het stucwerk er toch niet goed in zit. Schakel daarom een vakman in om uw wanden te stuken.

Verbouwing

Verbouw Wilt u uw een aanbouw achter huis laten plaatsen of de eerste verdieping verbouwen? Of is uw winkelpand aan een grondige verbouwing toe? Schakel een klussenbedrijf uit Harlingen in via Klusbedrijf Nu.

 

Sanitair

SanitairHarlingen Sanitair dient goed te werken. Door veelvuldig gebruik kan het echter voorkomen dat er reparatie nodig is of dat het aan vervanging toe is. Klusbedrijf Nu staat voor u klaar voor zowel installatie als onderhoud van sanitair.

Schilderen

Schilderen Ieder huis dient periodiek geschilderd te worden. Vaak schiet dit er bij in. Resultaat is dat hout kan gaan rotten en er meer schade ontstaat. Laat een klusbedrijf uw huis dus regelmatig schilderen.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk Heeft u last van een lekkage of moet er een leiding verlegd worden? De vakman van Klusbedrijf Nu draait daar zijn hand niet voor om. Ook voor installatie en reparatie van de CV ketel en de verwarming.

 

Wat zijn de voordelen van Klusbedrijf Nu?

Klusbedrijf Nu biedt vele voordelen. Bij ons vindt u gemakkelijk een erkende klusjesman die al uw klussen uit kan voeren, zoals renovatie, verbouwing, timmerwerk, of schilderswerk. Vraag offertes aan bij diverse bedrijven uit Harlingen. Geheel gratis en vrijblijvend!

Wat houdt Kluskeur exact in?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn alle aangesloten vakmannen voorzien van het bekende Kluskeurmerk. Dit houdt in dat ze regelmatig worden gecontroleerd om het geleverde werk. Is er desondanks toch een discussie ontstaan? Een onafhankelijke geschillencommissie staat dan bij.

Wat gebeurt er na mijn offerte aanvraag?

Zodra u een aanvraag heeft ingediend, wordt deze naar diverse klusjesmannen in Harlingen doorgestuurd. Ieder klusbedrijf maakt gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Zodra u deze hebt ontvangen, kunt u ze vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo komt u tot de beste keuze.

Welke klusbedrijven zijn aangesloten?

Uitsluitend klusbedrijven met een goede reputatie en een erkenning van het Kluskeurmerk zijn bij ons aangesloten. Deze bedrijven beschikken allen over jarenlange ervaring. Wij werken samen met Kluswebsite. Daardoor kunnen wij een landelijke dekking garanderen zodat u verzekerd bent van een erkende klusjesman.

Tevreden klanten

Wij wilden graag een garage laten bouwen. Na lang gespaard te hebben, was het eindelijk zover. Het budget was niet super groot, dus we zochten lang voor de beste deal. Deze vonden we via Klusbedrijf Nu. – Klaudia Piepers uit Harlingen

Onze badkamer was nog uit de jaren 70. Mint groen, je kent het wel. Hoog tijd om de badkamer te laten verbouwen. De vakmensen van Klusbedrijf Nu hebben dit snel en goed gerealiseerd. – Frits de Jonge uit Groningen

Ons derde kindje is op komst. De oudste dochter krijgt nu een kamer op zolder. Om meer ruimte en licht te realiseren hebben we een dakkapel laten plaatsen. In 1 dag was deze geplaatst. Goed werk van Klusbedrijf Nu. – Roelof Broekhuizen uit Harlingen