Home » Lelystad » ton-art Klussen, Montage en Advies
ton-art Klussen, Montage en Advies uit Lelystad

ton-art Klussen, Montage en Advies

1
3 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

ton-art Klussen, Montage en Advies, klusbedrijf in Lelystad

ton-art Klussen, Montage en Advies is een klusbedrijf uit Lelystad in de provincie Flevoland. Het bedrijf is opgericht op 03-01-2007. ton-art Klussen, Montage en Advies is gevestigd aan de Karveel 20 2.

Het klusbedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 39097145 en de vestiging aan de Karveel 20 telt 1 werkzaam persoon. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak.

Bij deze klusjesman ben je aan het juiste adres voor zowel kleine als grote klussen. Voorbeelden hiervan zijn aanbouw, onderhoud, verbouw, schilder- en installatiewerk. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
ton-art Klussen, Montage en Advies
KvK-nummer
39097145
Vestigingsnummer
07614934
Oprichtingsdatum
03-01-2007
Vestigingsnummer
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120
SBI code 2
56102

Voorbeelden werkzaamheden

Klusservice Dakramen plaatsen Dakkapel plaatsen Kozijnen vervangen Keukens Onderhoudsbedrijf Woningrenovatie Verbouwen Vloeren Klussen in en rondom huis Kasten op maat Loodgieterswerk Aanbouw Schilderwerk Uitbouw

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Karveel 20
Huisnummer
2
Postcode
8231BA
Plaatsnaam
Lelystad
Gemeente
Lelystad
Provincie
Flevoland
Land
NL

Openingstijden

Maandag
08.30 - 17.30
Dinsdag
08.30 - 17.30
Woensdag
08.30 - 17.30
Donderdag
08.30 - 17.30
Vrijdag
08.30 - 17.30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Externe links

ton-art Klussen, Montage en Advies ervaringen

1
3 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van ton-art Klussen, Montage en Advies. Wat is jouw ervaring met ton-art Klussen, Montage en Advies? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Oplichter en dief

Geplaatst op 25 april 2021 door Zoom
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Ton van der Starre wat ben jij een slechterik. Slecht werk leveren maar wel de hoofdprijs vragen en onwaarheden vertellen. Zeggen dat je betalingen hebt gedaan en aandringen op vlotte betaling omdat je het zogenaamd hebt voorgeschoten. Ik ben voor een enorm bedrag de boot in gegaan door jou en ik vraag me af hoe jij jezelf in de spiegel kunt aankijken. Nu ga je in de dorpsstraat in de Koog op Texel een horecagelegenheid beginnen. Ik hoop dat je igg geen klussen meer voor mensen gaat doen en ze zwaar dupeerd zowel in hun gevoel als financieel. Een slecht patatje overleeft iedereen wel maar vertrouwen in iemand die je duur betaald is echt schadelijk. En ik hoop dat je een echte vent bent die mij schadeloos gaat stellen.

Deze man is crimineel slecht

Geplaatst op 14 april 2021 door Frits
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Mijn verhaal is een kopie van bovenstaande. Ik ben nu al weken bezig in huis om de puinhoop van deze verschrikkelijke prutser op te lossen. Enige optie is alles wat deze enorme kluns heeft aangeraakt eruit roppen en opnieuw beginnen. Loop met een grote boog om deze ellendeling heen

NIET DOEN!!!

Geplaatst op 25 mei 2020 door Ralf
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Ga absoluut NIET in zee met dit bedrijf/aannemer! Deze man doet zich voor als vakkundige en bekwame klusser, maar feitelijk is het in de volksmond genoemd een beunhaas! Daarnaast bedondert hij je ook waar je bijstaat, zowel financieel als materialistisch!

Hij heeft onze verbouwing gedaan voor vrijwel de gehele woning. In het begin leek alles goed te gaan, maar na enkele weken al dan niet maanden begon het lijstje met gebreken steeds hoger op te lopen. Het leek er in eerste instantie ook op dat hij de gebreken ging oplossen, maar jegens zijn onkunde werd het eigenlijk alleen maar steeds slechter. Enkele voorbeelden heb ik hieronder uitgelicht.

Allereerst het tegelwerk in de badkamer,garage en WC; dit zit overal schots en scheef. Naden lopen niet netjes over, voegwerk is afgeraffeld en laten we maar niet beginnen over afwerking van de kitranden. Ook zit er bij enkele tegels lucht tussen de vloer en tegel en zijn er tegels beschadigd, doordat hij een bepaald (scherp) voorwerp heeft gebruikt om het voeg op de tegels weg te halen. Hij beweerde dat dit lag aan de verschillende dikte van de tegels en de fabricage. Het voeg zit nog steeds op de tegels en is er nagenoeg niet meer af te halen.

De badkamer heeft geen potentiaalvereffening gekregen. Oftewel, als je op een natte vloer staat of in bad zit en er zou elektriciteit lekken dat niet afgevoerd kan worden…. Daarnaast heeft hij de stekker te dichtbij de kraan geplaatst die daar zou komen te zitten. Dit voldoet niet aan de NEN normen.

De kozijnen heeft hij de klein opgemeten en daardoor zit er teveel ruimte tussen het kozijn en de muur. Dit heeft hij verdoezeld door houten plankjes ertussen te plaatsen, op te vullen met peurschuim en er plakstrippen overheen te plakken. Hierdoor kan het kozijn op ten duur gaan lekken, tochten en dus ook gaan schimmelen met alle gevolgen van dien. Daarnaast vallen de afwerkstrippen er nu al van ellende af. En laat ik maar niet weer beginnen over de afwerkingen (kitranden, etc.) bij de kozijnen en puien. Daarnaast bestaat zelfs bij het garagepui het risico dat deze er gewoon uit kan vallen, doordat deze met de weinig ankers is vastgezet.
Hij had voor de afwerking compriband of rubberen strips voor moeten gebruiken. Maar omdat de ruimte dus teveel was kon dit niet en koos hij voor bovenstaande ‘oplossing’. Ook teveel peurschuim kan leiden tot minder stevigheid, tocht en lekkage, doordat dit spul op ten duur broos wordt. Peurschuim was/is overigens zijn grote vriend, je ziet het echt overal terug in het huis waar hij heeft gewerkt.

Wij zijn achter bovenstaand verhaal gekomen door bij diverse gerenomeerde kozijn bedrijven na te vragen en langs te laten komen of dit wel allemaal klopte. Nee dus…. Ook de leverancier zelf waar de kozijnen vandaan kwamen, zei tegen ons dat de manier van plaatsen en afwerking absoluut niet op deze manier moet worden gedaan. Zij verwezen mij zelfs door naar SKG en ook daar stond hetzelfde als wat de bedrijven tegen ons vertelde.

Met het stucwerk heeft hij ons bedonderd met ook als gevolg dat het stukwerk in het hele huis bobbelig en grof eruit ziet en dus niet naar wens. De stukadoor heeft namelijk een offerte uitgebracht van 6200 euro, waarbij alles volledig netjes, recht en glad gestuukt zou worden. Hij heeft daarna achter onze rug om tegen de stukadoor verteld dat wij achteraf een lager budget kregen en heeft hem de (nieuwe) opdracht gegeven om het alleen ‘sausklaar’ op te leveren. Oftewel, dat is qua arbeid de helft minder voor de stukadoor. Hij heeft dan ook 3000 euro gekregen en de aannemer heeft de rest in eigen zak gestoken. En wij zitten dus met een huis dat overal lelijke plekken heeft zoals beschreven en niet geheel recht/haaks is afgewerkt. Hierdoor kunnen er ook geen plinten en keukenbladen recht op de muur worden geplaatst. Als dus de stukadoor het had opgeleverd zoals in den beginne was afgesproken, had alles er strak en netjes uitgezien. De stukadoor was het dan ook niet eens met de manier waarop hij zijn werk moest afmaken en heeft dit herhaaldelijk tegen de aannemer verteld. Echter trok hij zich hier niks van aan en bleef hem ervan overtuigen dat wij een lager budget te besteden hadden en dus dit de enige optie was. Overigens laat nu overal het stucwerk los, want hij dwong de stukadoor om de kamer te verven met spuitverf, terwijl het stuk nog niet volledig droog was. Hij overtuigde ons dat dit lag aan de vochtigheid in het huis. Ja hehe, als stukwerk nog niet droog is, dan is het vochtig in huis! Hij had langer moeten wachten, maar besloot toch om de stukadoor te laten spuiten. Enkele weken later zagen we dus het resultaat; alles is gaan druipen en overal zie je scheuren in de verf komen en in het stukwerk.
De bobbels liet hij door de stukadoor afwerken en raad eens, die plekken zien er niet uit terwijl de aannemer zij dat je er uiteindelijk niks meer van zou zien. Ook heeft hij de afvoer van de wazemkap te ver berekend in de koof. Daardoor moest hij nog een gat maken en daar zie je ook het prachtige resultaat van… Bovendien is ook de wazemkap daardoor beschadigd.

Ook bij de overgangen van de muren naar de kozijnen en deurkozijnen zie je nu overal scheuren ontstaan, omdat hij geen kit of band ertussen heeft geplaatst. Daarnaast zou hij enkele kamers ook spuiten, maar koos ervoor om dit te verven. Maar zijn verfkunsten zijn net zo slecht als de rest. Nadat we dit aangaven heeft hij er gewoon nog een keer overheen geverfd met als gevolg dikke oneffen plakken verf op de muur.

Wij hebben ook achteraf voor het geleverde werk – net als bij de kozijnen – andere diverse gerenommeerde klussers laten langskomen om alles te beoordelen. De kritiek en verontwaardiging die wij ontvingen over deze man en zijn gedane werk bevestigde zonder meer ons dat het niet aan ons lag. Zij waren absoluut niet te spreken over hem en lieten hun ongenoegen onverbloemd blijken. Elke klusser zei precies hetzelfde over als wat ik nu heb verteld in deze recensie.

Over het bedonderen gesproken komt daar nog een stapje bij; Want hij besloot ineens om de werkzaamheden te staken, omdat wij hadden gezegd dat wij wilde dat hij even zou stoppen met zijn werkzaamheden. Dit vanwege dat wij het idee kregen dat hij voor de klus onvakkundig en onbekwaam zou zijn, wat dus ook onverminderd waar bleek te zijn. Wij gaven herhaaldelijk duidelijk aan nog met hem te willen overleggen hoe we dit gingen oplossen (iemand anders inhuren??). Maar hij besloot desondanks zonder overleg zijn laatste werkzaamheden te staken en nu is hij ons aan het sommeren om de ‘openstaande schuld’ te betalen. Een bedrag waar werkzaamheden in staan die niet eens zijn afgerond en nota bene veel lager ligt dan de opgelopen geprognosticeerde schadekosten. Hij denkt met die zin, dat wij wilde dat hij even stopte met de werkzaamheden en wilde overleggen, de overeenkomst eenzijdig is beëindigd en wij dus daarom nog het laatste bedrag moeten betalen… Het hele huis is een chaos, wat denkt hij wel niet???

Ik ben er ook achter gekomen dat hij heel veel goedkope materialen heeft gebruikt, met als gevolg dat dit dus ook gebreken heeft berokkend, waaronder ook in bovenstaande kwesties. Dat is een keuze, maar hij heeft dus ook nooit overlegd met ons of wij dit wel goed vonden.

Ook zei hij vaak dat hij wel een extra klusje erbij ging doen, zoals de tegels ook in de gang erbij doen en een extra waterleiding naar de tuin aanleggen, ipv alleen de garage en de voortuin. Dit als pleister op de wond voor alle gebreken. Zelfs die ‘extra klusjes’ waren uiteindelijk ook waardeloos achtergelaten of simpelweg niet afgemaakt.

Hij heeft na het aangeven van de gebreken niet meer gereageerd om het op te lossen. Hij blijft voet bij stuk houden bij zijn eenzijdige opzegging. Ondanks onze ingebrekestelling brieven die onze advocaat heeft verzonden, waarbij duidelijk is aangegeven wij niet tevreden zijn over de overeenkomst reageert hij alleen maar dreigementen met incassomaatregelen. En ik ben er ook tevens achter gekomen dat hij onze kozijnen nog niet aan de leverancier heeft betaald. De leverancier is in het gelijk gesteld en heeft nu met hem een betalingsregeling getroffen.

Hij heeft ook een frietkraam in het Belevenissenbos van Lelystad, misschien had hij het beter daarbij kunnen laten…
Kortom, laat geen enkele klus door hem doen! Hij zal waarschijnlijk weer zijn mooie babbel klaar hebben staan als u het navraagt. Ik ben daar helaas ingetrapt en hoop via deze weg dat u daar nu niet in trapt! Ik moest 1 ster selecteren, maar ook die verdient hij niet…

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!