Vind het beste klusbedrijf in Punthorst

Kom gemakkelijk en snel in contact met klusbedrijven uit Punthorst en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Klusbedrijven Punthorst

Top 12 klusbedrijven in Punthorst

Compleet overzicht van alle klusbedrijven in Punthorst en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman? In Punthorst zijn 12 klusbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle bedrijven bij jou in de buurt. Ieder klusbedrijf uit deze bedrijvengids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Klusbedrijf-Nu.nl.

Punthorst is een plaats in de provincie Overijssel en heeft 930 inwoners, bestaande uit 512 mannen en 418 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Punthorst 233 huishoudens. Per 117 huishoudens is er 1 klusbedrijf beschikbaar.

Klusjesman Punthorst gezocht?

Je schakelt een klusjesman of klusbedrijf in voor uiteenlopende werkzaamheden. Een klusbedrijf voert zowel kleine als grotere klussen in en rondom je woning uit. Denk bijvoorbeeld aan installatiewerk, verbouwingen, aanbouw en het verrichten van onderhoud aan je woning of pand. Ben je benieuwd naar de prijzen van een klusjesman of klusbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!

Gratis klusbedrijf offertes vergelijken?

Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag