Diverse soorten aanbouw

Er zijn verschillende vormen van aanbouw, die elk hun eigen voordelen hebben, zonder en met vergunning geleverd worden, en elk op hun eigen manier meer ruimte bieden. Welke vorm van aanbouw het beste bij u past, is uw keuze. Een gemiddeld klusbedrijf kan elke soort aanbouw voor u verzorgen. Daarnaast is het voor bijna elk klusbedrijf mogelijk de materialen voor de verschillende soorten aanbouw zelf te leveren, waardoor u bespaart in de kosten. Bovendien is het voor menig klusbedrijf mogelijk om de aanbouw prefab te leveren. Prefab betekent dat de producten al in de productiehal worden geconstrueerd. Hierdoor is de verbouwing minder weersafhankelijk en kunnen eventuele gebreken tijdig worden geconstateerd, wat de kosten van aanbouw sterk verminderd. Wanneer u meer ruimte in huis wenst, zijn onder meer de onderstaande vormen van aanbouw mogelijk.

Serre

Een serre is uitermate geschikt voor woningen met een ruime grondoppervlakte achter of naast het huis. Met een serre creëert u naast meer ruimte, ook meer licht in huis. Bovendien geeft een serre het gevoel alsof u buiten bent, terwijl u heerlijke warm en overdekt zit. Een serre kan het hele jaar door gebruikt worden, en biedt met de juiste zonwering tijdens de zomermaanden ook een heerlijk koele plek. De kosten voor het plaatsen van een serre zijn relatief hoog, maar met het juiste klusbedrijf kunnen deze aanzienlijk beperkt worden. Daarnaast levert een serre verhoudingsgewijs veel comfort en woongemak op.

Dakkapel

Een dakkapel is ideaal voor het creëren van meer ruimte bij woningen met een schuindak. Door middel van een dakkapel zorgt u voor meer beloopbare ruimte boven het beschikbare vloeroppervlak. Daarnaast kunt u in donkere ruimtes meer licht genereren met een dakkapel, en vermeerdert het de waarde van uw huis. De kosten van een dakkapel vallen bovendien mee, wanneer u deze vergelijkt met de waarde en het comfort die het oplevert. Het is daarentegen wel lastig om een vergunning te krijgen voor een dakkapel. Het is daarom van belang dat u bij het klusbedrijf goed informeert naar de mogelijkheden voor een vergunning en de beperkingen die hieraan verbonden zijn.

Erker

De aanbouw van een erker is met name een geschikte keuze, wanneer u de aanblik van uw woning wilt verbeteren. Met een erker krijg uw voorgevel en woonkamer veel meer uitstraling, in de stijl die u wenst (modern, klassiek, barok). Bovendien kunt u het esthetische gehalte van uw erker vergroten door de toevoeging van glas in lood panelen. Dit is niet bij elk klusbedrijf mogelijk, maar zeker aan te raden.

Veranda

Wellicht niet de eerste vorm van aanbouw waar u aan denkt, maar het plaatsen van een veranda kent vele voordelen. Zo heeft u met een veranda het gevoel dat u buiten bent, maar zit u toch overdekt. Hierdoor kunt u zelfs op regenachtige dagen bijvoorbeeld buiten barbecueën met vrienden, terwijl u lekker droog blijft. En heeft u op zonnige dagen een fijne beschutting tegen de zon. Daarnaast heeft een professioneel klusbedrijf de veranda binnen enkele dagen geplaatst, waardoor u relatief weinig last heeft van de verbouwing. Bovendien is een veranda zonder vergunning te bouwen, waardoor u geen tijd kwijt bent met het aanvragen van een vergunning, en toestemming van de gemeente.

Garage

Het bouwen van een garage valt ook onder de noemer aanbouw. Een garage kan niet alleen een ruimte vormen voor uw auto of fietsen, maar biedt ook ruimte voor een werkbank, of gereedschapshoek. Bent u graag aan het werk in en om het huis, of bent u het zat dat u elke winter moet krabben? Dan is een garage wat voor u. De aanbouw van een garage kan door elk klusbedrijf worden verzorgd, tegen relatief lage kosten.

Altijd de juiste aanbouw

Wanneer u kiest voor Klusbedrijf Nu om de aanbouw voor u te verzorgen, bent u altijd van de juiste aanbouw verzekert. Wij gaan altijd met u in gesprek om de voor- en nadelen van elke vorm van aanbouw met u te vergelijken, en helpen u met het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunnen wij tegen lage kosten de aanbouw voor u realiseren. Vul voor verschillende offertes het contactformulier in, één van de medewerkers van Klusbedrijf Nu neemt zo snel mogelijk contact met u op.