Verbouwen

Verbouwen? Laat u zich dan van te voren goed informeren over alle verschillende mogelijkheden. Uiteraard wilt u dat de verbouwing voorspoedig verloopt. Daarom is het van belang dat deze professioneel en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Daarvoor bent u hier aan het juiste adres! De bij ons aangesloten bedrijven beschikken over ervaren specialisten die hun werk met passie uitvoeren. Schakel Klusbedrijf Nu in voor alle verbouwingen zoals; uitbouw, badkamers, keukens of het plaatsen van dakkapellen.

Fase 1 – Uw offerteaanvraag

U heeft al een plan uitgestippeld, maar u bent niet goed op de hoogte van alle mogelijkheden die de diverse bedrijven te bieden hebben. Dit is waarom u, gratis en vrijblijvend, ons offerteformulier invult. Wij gaan vervolgens direct aan de slag met het doornemen van uw aanvraag en zullen alle mogelijkheden zo duidelijk mogelijk in kaart brengen. Wees wel zo specifiek mogelijk, dan kunnen wij u namelijk sneller van dienst zijn.

Fase2 – Terugkoppeling

Als terugkoppeling ontvangt u van ons diverse offertes van topspecialisten komend uit uw regio. Zij beschikken over bedreven vakmannen die u maar al te graag willen helpen.

Fase 3 – Contact

U aanvraag zal met u worden doorgenomen. Is alles voor u duidelijk? Zijn uw wensen goed geïnterpreteerd? Bij Klusbedrijf nu beschikken wij over veel ervaring, wij kunnen daarom in de meeste gevallen iedereen voorzien van een op maat gemaakt advies. Wij geven u inzicht in zaken waar u normaliter niet zo snel aan zou denken.

Fase 4 – Bouwtekening en planning

Zodra we een akkoord hebben bereikt gaat Klusbedrijf Nu bezig met het maken van een bouwtekening en starten we met een plan van aanpak. In het plan van aanpak staan al onze afspraken in een tijdlijn, zo komen wij onze beloftes stuk voor stuk na.

Fase 5 – Verbouwen

We gaan van start! Tijdens de verbouwing wordt u constant door het klusbedrijf op de hoogte gehouden van de voortgang. Er zijn zal een uitstekende samenwerking zijn en wij kunnen u garanderen dat wij alle afspraken ruim op tijd na komen.

Fase 6 – Oplevering

Oplevering, de laatste fase. In deze fase zijn alle werkzaamheden voltooid en leveren wij het project aan u op. Wij kunnen u verzekeren dat het project geklaard word zonder enige problemen, dit aangezien er van te voren duidelijke afspraken gemaakt zijn en u door ons goed op de hoogte bent gehouden. Toch voor alle zekerheid lopen wij de verbouwing nog even met u bij langs.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Bent u overtuigd door onze werkwijze? Wij staan in ieder geval al klaar om u te helpen met u verbouwingsplannen. Het enige wat u hoeft te doen is ons gratis contact formulier, zo duidelijk mogelijk in te vullen.