Opzoek naar nieuwe klanten

Bent u als klusbedrijf op zoek naar nieuwe klanten? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan ons netwerk! U kunt gratis, en geheel vrijblijvend, informatie op doen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u door te nemen. Wie weet kunnen wij elkaar van dienst zijn!

Het werven van leads

Één belangrijke bezigheid van ons is het werven van leads voor het MKB. U heeft onze website zonder enige moeite weten te vinden, zo doen consumenten en bedrijven die opzoek zijn naar een ervaren klusbedrijf dat ook. Bij ons betaalt u alleen voor het resultaat, wij hanteren namelijk een no-cure, no-pay werkwijze. Wij bij Klusbedrijf Nu beschikken over meer dan genoeg ervaring om u te voorzien in meer aanvraag op het gebied van klussen. Voor nieuwe klanten zoekt u niet verder, hier bent u aan het juiste adres.

Gratis aanvraag

Als wij uw interesse hebben weten te wekken, kunt u deelnemen met onze samenwerking door het contactformulier in te vullen. Wat belangrijk voor ons is, is dat u bij het invullen van het formulier niet moet vergeten zo specifiek mogelijk te zijn. Zo moet u bijvoorbeeld niet vergeten uw werkgebied te vermelden. Wij zullen na ontvangst van u aanvraag zo snel mogelijk contact met u op nemen. U zult geen spijt krijgen als u besluit met ons samen te werken!

Contact

Indien u aangeeft wat uw werkgebied is zijn wij in staat om u een vollediger antwoord te geven op uw vragen.

Uw naam (*) Bedrijfsnaam (*) Telefoonnummer (*) Emailadres (*) Woonplaats (*) Bericht (*)