Home » Helmond » Klusbedrijf AKA vd Graef
Klusbedrijf AKA vd Graef uit Helmond

Klusbedrijf AKA vd Graef

10
1 beoordeling Schrijf een review
Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

Klusbedrijf AKA vd Graef, klusbedrijf in Helmond

Klusbedrijf AKA vd Graef is een klusbedrijf in Helmond in de provincie Noord-Brabant. Het klusbedrijf is gevestigd op Jan van Scorelstraat 1. Klusbedrijf AKA vd Graef is opgericht op 4/24/2015.

Het klusbedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 63182629 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging aan de Jan van Scorelstraat telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit klusbedrijf.

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman uit en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Schakel een klusjesman in voor kleine en grote klussen. Denk hierbij aan verbouwingen, aanbouw, onderhoud, schilder- en installatiewerk. Vraag gratis diverse offertes aan!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Klusbedrijf AKA vd Graef
KvK-nummer
63182629
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
32124198
Oprichtingsdatum
4/24/2015
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120
Beoordeling
1;40

Voorbeelden werkzaamheden

Aanbouw Trappen Serre Woningrenovatie Klusservice Timmerwerk Onderhoud Keukens Schilderwerk Totaalbouw Onderhoudsbedrijf Kozijnen vervangen Deuren Klussen in en rondom huis Uitbouw

Klusbedrijf AKA vd Graef ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klusbedrijf AKA vd Graef. Wat is jouw ervaring met Klusbedrijf AKA vd Graef? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

AKA Klusbedrijf Alex van de Graef: Zeer betrouwbaar, als vakkundig, netjes degelijk werk met een gunstige prijs!

Geplaatst op 20 juni 2019 door Gemma van den Akker
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Vorige week het klusbedrijf van AKA, Alex van de Graef op het erf gehad.
Het dak van de lesruimte op het erf moest vervangen worden ivm asbestsanering, waarna er nieuwe dakplaten plus nieuwe isolatie geplaatst moest worden.
Om te beginnen was het heel moeilijk om sowieso een dakdekkersbedrijf te vinden die met golfplaten werkt, ën tevens voor de asbestsanering kan zorgen. Gelukkig werd ik doorverwezen naar AKA -klusbedrijf via een gerenommeerd asbestrapporteur. Hij had erg goede ervaringen met dit bedrijf.
Van te voren waren al enkele andere bedrijven langs geweest voor een eerste opnamegesprek. Echter de eerste indruk bij Alex van de Graef was eigenlijk meteen al erg positief: heel open, belangstellend, en vooral deskundig en ervaren. Bovendien maakte het bedrag wat Aka klusbedrijf vroeg op de overige offertes een wereld van verschil. Daar was ik heel erg mee geholpen ivm beperkt budget.
Samen met een partner, welke volledig asbest gecertificeerd is, kon de klus zelfs in één en dezelfde dag door beide partijen geklaard worden! Ik hoefde dus niet twee afzonderlijke opdrachten te coördineren, daarin werd ik gelukkig ontzorgd.
Er kon zelfs een uitvoerdatum op korte termijn worden afgesproken, desnoods bij slecht weer met een uitwijkmogelijkheid naar het weekend. Dat gaf ook al weer meer rust in mijn hoofd, het zou goed komen werd mij verzekerd.
Van te voren is Alex van de Graef nog een keer extra komen kijken en bespreken en de puntjes op de i gezet, uiteraard kosteloos.
De dag van uitvoer, 14-juni 2019 verliep vlekkeloos. Er werd keurig op tijd begonnen en goed doorgewerkt. Alles netjes precies (zoals beloofd tijdens afspraken op de offerte en aannamegesprek). Er werd zeer zorgvuldig gewerkt, en alles volgens officiële richtlijnen.

Dat bleek ook wel, toen die dag dag twee keer een inspectie langs kwam. ( Het toeval trof dat deze dag én de arbeidsinspectie langs kwam als steekproef, én de asbestwetgever steekproefsgewijs langskwam.) Beide controles werden glansrijk doorstaan. Alle details die tot op het bot werden onderzocht, waren goed voorbereid én keurig uitgevoerd. Dat gaf mij als opdrachtgever wederom alle vertrouwen.

Alles verliep zoals beloofd en volgens protocol.
De hele dag door was het een prettig persoonlijk contact, , omsloten in deskundigheid en betrouwbaarheid.

Door beide uitvoerige controles is het werk onderbroken geweest voor minimaal twee uur. Daardoor moest er tot veel later worden doorgewerkt om de klus af te krijgen. Niet dat er minder zorgvuldig gehandeld werd, alles is tot op de laatste spijker netjes afgewerkt en volledig schoon opgeleverd.
Na afloop werd er zelfs een “: Dankjewel voor het gunnen van de opdracht”gegeven. Dat klonk echt aangenaam en oprecht.
AKA Klusbedrijf, Alex van de Graef AAN TE RADEN DUS. MET VLAG EN WIMPEL. Volledig betrouwbaar, prettig grote werklust en vakbekwaamheid!

Gemma van den Akker,
Levensakker Massage Opleidingen
Siebengewald

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!