Contact Klusbedrijf Nu

085 500 1322

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

34 klusbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Een overzicht van alle klusbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Gratis offerte Vrijblijvend en binnen 2 minuten geregeld!

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman? In Hendrik-Ido-Ambacht zijn 34 klusbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle bedrijven bij jou in de buurt. Ieder klusbedrijf uit deze bedrijvengids is gecontroleerd bij de Kamer van Koophandel.

Hendrik-Ido-Ambacht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en heeft 30100 inwoners, bestaande uit 14870 mannen en 15230 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft Hendrik-Ido-Ambacht 13682 huishoudens. Per 402 huishoudens is er 1 klusbedrijf beschikbaar.

Voor alle klussen in en rondom huis

Je schakelt een klusjesman of klusbedrijf in voor uiteenlopende werkzaamheden. Een klusbedrijf voert zowel kleine als grotere klussen in en rondom je woning uit. Denk bijvoorbeeld aan installatiewerk, verbouwingen, aanbouw en het verrichten van onderhoud aan je woning of pand. Ben je benieuwd naar de prijzen van een klusjesman of klusbedrijf? Vraag gratis meerdere offertes aan bij klussers uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 34 klusbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!