Vind het beste klusbedrijf in Malden

Kom gemakkelijk en snel in contact met klusbedrijven uit Malden en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Wat is je klus?

Gratis & Vrijblijvend

Klusbedrijven Malden

Top 16 klusbedrijven in Malden

Compleet overzicht van alle klusbedrijven in Malden

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman? In Malden zijn 16 klusbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle bedrijven bij jou in de buurt. Ieder klusbedrijf uit deze bedrijvengids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Klusbedrijf-Nu.nl.

Malden is een plaats in de provincie Gelderland en heeft 11359 inwoners, bestaande uit 5508 mannen en 5851 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Malden 4666 huishoudens. Per 292 huishoudens is er 1 klusbedrijf beschikbaar.

Klusjesman Malden gezocht?

Je schakelt een klusjesman of klusbedrijf in voor uiteenlopende werkzaamheden. Een klusbedrijf voert zowel kleine als grotere klussen in en rondom je woning uit. Denk bijvoorbeeld aan installatiewerk, verbouwingen, aanbouw en het verrichten van onderhoud aan je woning of pand. Ben je benieuwd naar de prijzen van een klusjesman of klusbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 16 klusbedrijven in Malden

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!


klusbedrijf Malden

Vind een klusbedrijf uit Malden

Je kent het wel er liggen nog allerlei kleine klusjes op je te wachten. Of je huis in Malden is verouderd en je wilt bepaalde ruimtes vernieuwen. Schakel dan een klusbedrijf in die je helpt bij het uitvoeren van de klussen. Een klusjesman is van alle markten thuis en schakel je in voor diverse klussen binnen en buiten je huis.

Op deze pagina vind je meer informatie over het inhuren van een klusbedrijf en de verschillende klussen die een klussenbedrijf voor je doet. Klusjesman gezocht in Malden? Meer inzicht in de kosten van het inschakelen van een klusjesdienst? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar!

Start de gratis offerteaanvraag!

Goede klusjesman herkennen

Je wilt verschillende klussen laten doen door een klusbedrijf uit Malden, maar hoe vind je een goede klusjesman? Vaak is het handig om aan vrienden of bekenden te vragen met wie zij goede ervaringen hebben. Lees daarnaast ook reviews op websites of kijk op het klachtenkompas.nl of er klachten zijn. Veel klusbedrijven zijn lid van een branchevereniging zoals VLOK. VLOK is een bedrijf dat zich hecht aan kwaliteit en persoonlijke service.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een klussenbedrijf?

Het inschakelen van een klusbedrijf heeft een aantal voordelen. Zo levert een klussenbedrijf vaak goede kwaliteit, zijn ze flexibel en heb je tijdwinst omdat een klusbedrijf vaak alle klussen tegelijk doet zonder dat er verschillende vaklui ingeschakeld moeten worden.

Bovendien leveren ze goede service en helpen ze je bij het eventueel aanvragen van bepaalde bouwvergunningen. Daarbij heeft een klusjesman zich vaak aangesloten bij een keurmerk, zoals BouwGarant. BouwGarant hanteert voorwaarden die door de Consumentenbond en VEH zijn goedgekeurd.

Wat kost een klusbedrijf?

Wanneer je klusjes laat doen in je huis door een erkend klusbedrijf, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. De prijzen van een klussendienst zijn behoorlijk afhankelijk van onder andere vaardigheden en soorten klussen. Let dus op dat een klusser met een laag uurtarief niet altijd even betrouwbaar is.

Voor een ongecertificeerd klusjesman betaal je een uurloon tussen de €15,- en €19,-. Een ervaren zzp’er kost al gauw €26,- tot €38,- per uur. Het gemiddelde uurtarief van een klusjesman ligt tussen de €20,- en €25,-.

Uurtarief klusjesman Malden

  Gemiddeld uurtarief
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €19,-
Gemiddeld tarief €20,- tot €25,-
Ervaren klusjesman €26,- tot €38,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van een klusbedrijf Malden. Voor een exact uurloon, vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Uurtarief of totaalprijs

Vaak hanteren klusjesmannen een uurtarief. Dit betekent dat je per uur betaalt. Het uurtarief is inclusief materialen, machinekosten en andere uitgaven. Op het moment dat er speciale materialen nodig zijn, zal het uurloon ook stijgen. Houdt daarnaast ook rekening met eventuele voorrijkosten die het klusbedrijf kan rekenen. In bepaalde gevallen hanteert een klussenbedrijf een totaalprijs. Meestal wordt dit gedaan als het om een grote klus gaat.

Klusjesman Malden: voor diverse klussen is het niet verstandig om een ongecertificeerde klusjesman in te schakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektriciteitswerken. Met een gecertificeerde klusjesman ben je verzekerd van kwaliteit en krijg je vaak garantie op de uitgevoerde klussen.

 

Klusjesman gezocht voor jouw klus?

Via het offerteformulier vraag je gratis offertes aan.

Gratis offertes vergelijken

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Als het op de kosten van een klusbedrijf aankomt, zijn er een aantal factoren die de prijs beïnvloeden. Zo is een belangrijke factor of het om een beginner of een ervaren klusjesman gaat. Een beginner hanteert vaak een lager uurtarief dan een ervaren vakman. Ga na welke klusjes er moeten gebeuren en kijk of je daar een beginner voor in kunt huren. De tweede factor zijn de materialen. Klusbedrijven halen vaak materialen bij groothandels omdat ze daar korting krijgen, maar als jij zelf al materiaal hebt liggen, is het niet nodig om dit nog aan te schaffen. Scheelt ook weer in de prijs. Moeten er veel klussen gedaan worden? Dan vraagt een klusbedrijf vaak een lager uurloon. Met veel klusjes werken ze efficiënter.

Klusbedrijf Malden: dit zijn de belangrijkste factoren die de prijs beïnvloeden:

  • Beginner of een ervaren klusjesman
  • De materialen
  • Grootte van de klus

Wat zijn de werkzaamheden van een klussenbedrijf?

Je schakelt een klussenbedrijf in voor een grote diversiteit aan klussen. Er wordt vaak onderscheid gemaakt in buitenwerkzaamheden en klussen binnen. Onder buitenwerk wordt onder andere bestraten, hovenierswerk en verbouwingswerk verstaan.

Binnenwerk is bijvoorbeeld keukens verbouwen, vloeren leggen, deuren plaatsen, of trappen plaatsen.

Lees hieronder meer informatie over de verschillende klussen, zowel het buitenwerk als binnenwerk.

Buitenwerk

Een klusjesman is van alle markten thuis en schakel je eenvoudig in voor diverse buitenwerkzaamheden die je wilt uitbesteden. Buitenwerk is ontzettend breed. Er vallen dan ook veel verschillende klussen onder.

Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van de sfeer die gecreëerd wordt in de tuin. Het is dan ook aan te raden om deze klus te laten doen door een klusjesman. Er zijn allerlei vormen, maten en kleuren verkrijgbaar als het op bestraten aankomt. Bovendien heb je een ruime keuze uit diverse legverbanden, zoals blokverband, elleboogverband of wildverband. Daarbij zijn er diverse opties voor de soorten tegels. Denk bijvoorbeeld aan betontegels, klinkers en natuursteen. Het gemiddelde uurtarief voor een stratenmaker ligt tussen de €30,- en €40,-. De prijs is afhankelijk van materialen, type legverband en wat je wensen zijn.

klusjesman Malden

Buitenmuur stucen

Het stucen van de buitenmuur is een goede oplossing om je huis een nieuwe uitstraling te geven, zonder dat er een hele verbouwing aan te pas komt. Bovendien zorgt een gestucte buitenmuur voor bescherming van de gevel. Er zijn drie soorten stucwerk te onderscheiden, dit zijn gepleisterde plint, schuurwerk en spachtelputz. Gepleisterde plint is een cementgebonden stuclaag op de buitenmuur. Schuurwerk is een waterafstotende pleister waarmee je een bijzondere uitstraling aan de woning creëert. Spachtelputz is al jaren populair, voor binnen. Echter is het ook een uitstekend middel om te buitenmuur te stucen. Gemiddeld kost het stucen van de buitenmuur €60,- per m². Let op dat het mogelijk is dat je een vergunning voor deze klus moet aanvragen.

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel is een grote investering om meer ruimte en licht te creëren in je huis in Malden. Het plaatsen van een dakkapel gebeurt op 2 manieren, prefab of op maat. Prefab betekent dat het voorgefabriceerd is en de complete dakkapel in één keer op het dak gezet wordt. Vaak is dit weinig werk en doet de klusjesman het binnen 1 dag. Een dakkapel op maat betekent dat de kapel ter plaatse op het dak gemaakt wordt. Deze klus is een stuk arbeidsintensiever voor een klusbedrijf dan het plaatsen van een prefab. Wat de kosten zijn, hangt voornamelijk af van het materiaal en of het prefab is of maatwerk. De gemiddelde prijzen ligt tussen de €3.300,- en de €4.800,-.

Goedkope klusbedrijven inschakelen voor klussen buitenshuis?

Vergelijk offertes op het uurtarief en vind een klusjesdienst uit Malden!

Gratis offertes vergelijken

Gevelrenovatie

Een gevel beschermt je woning in Malden tegen allerlei weersinvloeden. Wanneer de gevel geen goede bescherming meer biedt en er vochtplekken aan de binnenkant komen, is het tijd voor gevelrenovatie. Er zijn verschillende soorten gevelrenovatie, denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de gevel, het vervangen van de stenen of het opnieuw voegen. Ook is het mogelijk om de gevel te impregneren. De prijzen voor gevelrenovatie lopen nogal uiteen, omdat deze afhankelijk zijn van een aantal factoren. Je moet rekening houden met een prijs tussen de €6,50 en €15,- per m².

Hovenierswerk

Klusbedrijf gezocht voor hovenierswerk? Onder hovenierswerk vallen diverse klusjes. Zo zorgt een klusjesman voor tuinonderhoud, snoeien en kappen van bomen en struiken en het schoonmaken van de tuin. Daarbij wiedt hij onkruid, worden insecten bestreden en schakel je een klusbedrijf in voor het aanleggen van vijvers en terrassen. Hovenierswerk is dus zeer breed. Daarom is het ook lastig te benoemen wat de kosten zijn voor hovenierswerk. De prijzen worden vooral beïnvloed door de klusjes die gedaan moeten worden en welk materiaal er nodig is. Bovendien speelt het uurtarief ook mee. Het gemiddelde uurloon voor een hovenier die je tuin aanlegt is tussen de €50,- en €100,- per m².

Metselwerk

Als het op metselwerk aankomt zijn er diverse metselverbanden mogelijk. Belangrijk bij metselen is dat de stenen niet gelijk op elkaar mogen liggen, omdat er dan geen stevigheid is. De meest voorkomende metselverbanden zijn halfsteensverband, steensverband, vlaamsverband en wildverband. Wat de kosten zijn voor het laten metselen van een muur of huis is lastig. Dit komt omdat de prijzen afhankelijk zijn van het soort muur dat gemetseld moet worden en wat de huidige situatie is. Gemiddeld kost metselwerk €11,- per m².

klussenbedrijf Malden

Onderhoudswerk

Een klusjesdienst schakel je ook in voor onderhoudswerk. Onder onderhoud vallen allerlei klussen. Dit kunnen het vervangen van dakramen, beglazing of kozijnen zijn, maar ook reparaties aan de gevel vallen onder onderhoud. Bovendien zijn bepaalde dakwerken, zoals dakreparaties aan een schuin of plat dak, ook voorbeelden van onderhoudswerk. Het is aan te raden om eens in de zoveel tijd een klusbedrijf uit Malden in te schakelen die de woning controleert en eventuele gebreken verhelpt.

Buitenschilderwerk

Het is belangrijk voor je huis om de kozijnen en deuren goed te onderhouden. Laat het schilderwerk dus bijhouden door een klusbedrijf. Zo blijven de kleuren mooi en fris en wordt de woning beter beschermd tegen weersinvloeden. Goed buitenschilderwerk is van 2 zaken afhankelijk, namelijk de kwaliteit van het klussenbedrijf en van het schilderwerk. De kosten voor buitenschilderwerk verschillen onderling, dit hangt met name van het materiaal af en wat er geschilderd moet worden. De gemiddelde prijzen voor het schilderen van een buitenmuur zijn tussen de €15,- en €25,- per m². Houtwerk laten schilderen? Reken dan op kosten tussen de €25,- en €45,- per m².

Sloopwerken

Wanneer je een ruimte opnieuw wilt indelen of renoveren, is het zaak dat eerst alles gesloopt wordt. Met name bij een keuken of schoorsteen kan sloopwerk wat ingewikkelder zijn. Bij een toilet is het belangrijk om rekening te houden met waterleidingen. Wil je de keuken eruit laten slopen? Dan krijg je niet alleen met waterleidingen, maar ook met gasleidingen of andere aansluitingen te maken. Laat de sloopwerken daarom door een klusbedrijf uitvoeren die weten wat ze doen.

klusjesdienst Malden

Timmerwerk/kozijnen

Een klusbedrijf voert verscheidene soorten timmerwerk uit, die van hoge kwaliteit zijn. Denk bijvoorbeeld aan het maken en plaatsen van een schutting of het aanleggen van een houten veranda. Bovendien komt een klusbedrijf ook langs voor een dakkapel, tuinhuis, serre of carport. Kozijnen zijn niet alleen functioneel, het zorgt er ook voor dat het uiterlijk van de woning beter is. Zijn de kozijnen kapot of aan het rotten? Laat de kozijnen dan vervangen, zodat je niet langer last hebt van tocht of andere problemen. Een klusjesman uit Malden zorgt met nieuwe kozijnen ervoor dat de veiligheid en het wooncomfort verhoogd worden. Het uurloon voor een klusjesman die timmerwerk uitvoert ligt tussen de €25,- en €50,- per uur.

Verbouwingswerk

Ben je toe aan iets nieuws in je huis? Laat dan een verbouwing uitvoeren door klusbedrijven. Bij verbouwingswerk zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig. Het is bijvoorbeeld mogelijk om muren neer te zetten, een aanbouw of uitbouw te creëren of een dakkapel te laten plaatsen. Klussenbedrijven leveren nauwkeurig en snel werk met de juiste afwerking. Zo heb je zelf geen omkijken naar de klus en kost het je geen tijd. Een goede voorbereiding is wel gewenst bij een verbouwing. Maak dus van tevoren een plan, budget en tekening van de verbouwing.

Zonwering

Op zoek naar zonwering? Of net zonwering aangeschaft en wil je dit monteren? Een klusbedrijf helpt je bij dit klusje. Van het ophangen van rolluiken, het bouwen en plaatsen van een zonnescherm of het ophangen van knikarmschermen: het is allemaal mogelijk. Een klussenbedrijf houdt rekening met je wensen en zorgt ervoor dat de klus snel geklaard is. Op die manier heb je er zelf geen omkijken naar en geniet je binnen de kortste keren van zonwering.

Binnenwerk

Naast alle bovengenoemde buitenwerkzaamheden, schakel je klusbedrijven ook in voor allerlei klusjes binnenshuis. Onder binnenwerk vallen ontzettend veel soorten klusjes, zoals renoveren van de badkamer, aanleggen van elektra of het leggen vloeren.

Badkamers

De badkamer in je woning in Malden is verouderd en toe aan een nieuw uiterlijk. Laat dan de badkamer verbouwen en schakel een klussenbedrijf in. Zij zorgen niet alleen voor een complete renovatie, maar voorzien je ook van advies over de mogelijkheden. Belangrijk bij het verbouwen of renoveren van de is om te bedenken wat je wensen zijn. Denk na over de indeling, of je bepaalde onderdelen wilt behouden of juist alles nieuw wilt, wat voor tegels je wilt en wat voor verlichting er opgehangen moet worden. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de ruimte, kost een renovatie gemiddeld €5000,-.

klusser Malden

Behangen

Nieuwe uitstraling geven aan je muren? Laat verschillende ruimtes behangen door een klusbedrijf. Er zijn een aantal mogelijkheden als het op behangen aankomt. Zo is er vliesbehang, papierbehang, glasvezel, vinyl of acryl en duplex. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden als het op kleuren, prints en motieven aankomt. Wat je kiest is volledig afhankelijk van je wensen. Het is ook mogelijk om je te laten adviseren door de klusjesman. De gemiddelde kosten voor behang liggen tussen de €5,- en €12,- per m².

Elektriciteit aanleggen

Het aanleggen van elektriciteit is een ingewikkelde klus, die je daarom ook het beste laat uitvoeren door een ervaren klusbedrijf. Zo weet je zeker dat het netwerk veilig en verantwoord aangelegd wordt. Onder de aanleg van elektra vallen allerlei klusjes, zoals het aanleggen van nieuwe bedrading, stopcontacten installeren en het vervangen van een groepenkast. Maar denk ook aan de aanleg van een stroomgroep, het vernieuwen van de aardlekschakelaar of de installatie van elektrische apparaten, zoals een vaatwasser, koelkast of wasmachine. Voor een elektromonteur betaal je gemiddeld €50,- per uur. De kosten worden wel beïnvloed door de ervaring en diploma’s.

Installatiewerk

Klusjesman gezocht voor installatiewerk? Onder installatiewerk vallen verscheidene klussen, zoals installeren van het sanitair, plaatsing van een keuken of installatie van centrale verwarming. Zo laat je bijvoorbeeld de cv-ketel vervangen door een klusbedrijf of plaatsen ze een nieuwe badkuip. Bovendien kun je ook op een klussendienst rekenen als het gaat om afzuigsystemen, aansluiting van kranen of het verleggen van water- en gasleidingen.

Klussenbedrijf nodig voor verschillende klusjes in huis?

Vraag offertes aan via het offerteformulier!

Gratis offertes vergelijken

Keukens

Een keuken plaatsen of de keuken renoveren, maar niet de kennis en kunde om dit zelf te doen? Een klusbedrijf helpt je bij deze ingrijpende klus. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen het ophangen van keukenkastjes. Naast bepaald timmerwerk, moeten er ook leidingen verlegd worden en moeten de wanden afgewerkt worden. Een klussenbedrijf beschikt over kennis, ervaring en de benodigde gereedschappen voor het renoveren van keukens. Voor een keuken betaal je gemiddeld €15.000,- en voor het plaatsen ervan zo’n €700,-.

Leidingwerk

Een klusjesman is van alle markten thuis, dus ook als het op leidingwerk aankomt. Dit kan het aanleggen van een nieuw leidingstelsel zijn, het verhelpen van een lekkage of het oplossen van een waterprobleem. Daarnaast kijkt een klussenbedrijf ook naar alle leidingen en wordt er een controle uitgevoerd of alles werkt. Problemen met de cv-ketel? Ook dan schakel je eenvoudig een klusbedrijf in. Je kunt rekenen op snelle en vakkundige hulp, zodat je binnen de kortste keren van het lek af bent.

Riolering

Voor de afvoer van het water in je woning in Malden is een goedwerkende riolering onmisbaar. Een klusbedrijf zorgt voor het aanleggen van riolering, spoort verstopping op en legt buizen om of repareert ze als er een lek zit. Het is af te raden om de riolering zelf aan te leggen. Een klusjesman is dan de juiste persoon die je inschakelt, omdat hij verstand van zaken heeft en een correcte aansluiting aflevert. Zo stroomt het afvalwater in een lijn naar het riool en voorkom je dat het water bijvoorbeeld uit de toilet of keuken naar boven komt.

klussenbedrijven Malden

Binnenschilderwerk

Een interieur zonder likje verf is niet af. Is het al een tijdje geleden dat er binnenshuis geschilderd is? schakel dan een klusjesman in die je huis van binnen komt schilderen. Wanneer de verf beschadigd is, kunnen er gebreken ontstaan, zoals vochtproblemen. Goed binnenschilderwerk is dus niet alleen mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels. Je hebt keuze uit talloze kleuren en verfsoorten. Heb je geen idee wat je moet kiezen? Vraag dan om advies bij een zzp bedrijf of klusjesman. De kosten voor schilderen liggen tussen de €30,- en €35,- per m².

Stucwerk

Stucwerk is belangrijk en zorgt voor bescherming. Er zijn allerlei soorten stucwerk, maar welke soort sluit aan bij je wensen? De meest gekozen soorten zijn, spackspuiten, behangklaar, sierpleister en schuurwerk. Spackspuitwerk geeft snel resultaat en is laag qua kosten. Behangklaar stucwerk zorgt voor een vlakke wand en is dus de juiste ondergrond voor behangen of sauzen. Sierpleister is meer decoratief en zorgt voor een andere uitstraling. Onder sierpleister vallen spachtelputz, rustiekputz en granol. Dit is sterk stucwerk en vergt weinig onderhoud. Schuurwerk herken je aan de decoratieve cirkelvormen en korrelige structuur. Dit type is voornamelijk geschikt voor vochtige ruimtes. De kosten voor het stucen van een muur zijn gemiddeld €5,- tot €20,- per m2 en voor een plafond €15,- tot €25,- per m2, inclusief materiaal en arbeidskosten.

Tegelzetten

Tegelzetten is een specialistische klus die om de nodige ervaring vraagt. Er zijn verschillende soorten tegels waar je uit kiest. De meest gebruikte zijn keramische tegels en natuursteen. Keramische tegels zijn gemaakt van aarde en worden afgewerkt met een glazuurlaag. Deze tegels zijn in diverse kleuren, groottes en motieven verkrijgbaar. Tegels van keramiek zijn duurzaam, waterbestendig en decoratief. Natuursteen, zoals graniet of marmer, worden gedolven in steengroeves. De verscheidene soorten tegels hebben ieder een eigen manier van zetten, onderhoud en schoonmaken. Natuursteen tegels gaan levenslang mee en geven een luxe uitstraling.

Trappen

Een traprenovatie laat je gemakkelijk uitvoeren door een klusbedrijf. Is jouw trap versleten? Laat dan een nieuwe trap plaatsen. Er zijn ontzettend veel soorten trappen. Ten eerste heb je open en gesloten trappen, maar daarnaast is ook het materiaal en het type belangrijk bij het uitkiezen van een nieuwe trap. De meest gebruikte materialen zijn hout, metaal en beton. Afhankelijk wat voor woning je hebt, kies je voor een rechte trap, spiltrap of een trap met kwarten. Een traprenovatie is heel effectief en is vaak in 1 dag gedaan. Voor de renovatie van een rechte open trap betaal je gemiddeld €600,-. Een gesloten trap renoveren is duurder. Denk hierbij aan kosten vanaf €4.000,-.

klusser uurtarief

Vloer leggen

Vloerbekleding is een van de belangrijkste onderdelen van je interieur. Er wordt namelijk dagelijks op gelopen. Ben je de oude vloer zat en wil je nieuwe vloerbekleding? Schakel dan een klusbedrijf in uit Malden die je vloeren legt. Er zijn diverse vloeren waar je uit kiest. Afhankelijk van je wensen heb je keuze uit laminaat, parket, vinyl, tapijt of tegels. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Bedenk dus goed wat je belangrijk vindt. Denk aan de kosten, het onderhoud, uitstraling, kleur opties en veiligheid. Het leggen van een nieuwe vloer kost tussen de €6 en €35,- per m². De prijs is afhankelijk van het type materiaal en het uurtarief van de klusjesman.

Verwarming en airconditioning

Bij een nieuwbouwwoning of renovatieproject is het plaatsen van centrale verwarming ontzettend belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een gelijkmatige warmteverdeling en warm water in huis. Wat voor verwarming je kiest, hangt af van de cv-ketel en wat voor verwarmingstoestellen je wilt. De meest bekende verwarmingstoestellen zijn convectoren, radiatoren en vloerverwarming. Vind een klusbedrijf die de verwarming voor je installeert.

Liever een airconditioning laten plaatsen in huis omdat je in de warme maanden een aangename temperatuur wilt? Ook dat is mogelijk. Er zijn een aantal soorten te onderscheiden, zoals een vaste airco in de vorm van een plafond- of wandmodel of een mobiele airco. Vraag een klusser om advies over de mogelijkheden omtrent verwarming en airconditioning.

Wanden en plafonds

Als het aankomt op de afwerking van wanden en plafonds zijn er allerlei opties. Wandafwerking bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Omdat er veel verschillende stijlen zijn, is er altijd wel iets wat bij het interieur van je woning past. De soorten wandafwerking zijn behang, glasvlies, stucwerk, sauzen, latex spuiten of beton cire. Er is een scala aan kleuren en designs.

Plafondafwerking heeft ook een diversiteit aan mogelijkheden. Denk aan stucen, schilderen, spackspuiten of airless latex spuiten. Het is ook een optie om het plafond met lijsten of ornamenten af te werken. Een gestukt plafond geeft een ruimtelijke en luxe uitstraling, daarom is dit de meest gekozen vorm van plafondafwerking. De kosten voor het afwerking van wanden en plafonds ligt tussen de €5,- en €30,- per m².

Externe links

VLOK Branchevereniging voor klussenbedrijven. De VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
BouwGarant Keurmerk met extra zekerheid en klachtenregeling. Gaat de vakman onverhoopt failliet? Dan wordt het bouwproject toch voltooid.
Komo Producten en bouwprocessen met een KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.
Rijksoverheid.nl Informatie over vergunningsvrij bouwen. Check of je een vergunning nodig hebt indien je gaat verbouwen.

Een goedkope klusjesman inhuren?

Vraag meerdere gratis offertes aan en vergelijk deze onderling.

Vind het juiste klusbedrijf!

Vergelijk diverse gratis offertes en en vind een klusjesdienst uit Malden.

Vergelijk gratis offertes!

Kies uit verschillende professionele klussers uit de bedrijvengids.

Besparen op een klusjesman

Er zijn een aantal mogelijkheden om een goedkope klusjesman te vinden. Ten eerste is het aan te raden om een klussenbedrijf uit de buurt in te huren voor de klussen die gedaan moeten worden. Zo vermijd je voorrijkosten of houd je de voorrijkosten zo laag mogelijk. Het tweede is dat je de klusser helpt met bepaalde dingen. Je moet toch thuis zijn, dus is het een goede tip om bijvoorbeeld rommel op te ruimen of de vakman te ondersteunen met bepaalde klussen. Op die manier is de klusjesman sneller klaar en betaal je minder. De laatste tip is om offertes met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar het uurloon en wat voor aanbod de klussendienst allemaal aanbiedt.


Vegelijk gratis offertes om te besparen op de kosten!

Op zoek naar een klusjesdienst? Vergelijk kosteloos meerdere aanbiedingen!

Gratis offertes vergelijken


Gratis offertes vergelijken: besparen op de kosten!

Het is duidelijk dat je een klusbedrijf voor talloze klussen inhuurt, zowel voor binnen- als buitenshuis. Van het schilderen van kozijnen, het omleggen van leidingen en het verbouwen van de keuken tot het onderhouden van je tuin, het plaatsen van een trap en het installeren van een cv-ketel. Wil je een goedkope klussendienst inschakelen? Ben je benieuwd naar de prijzen voor erkende klusbedrijven? Vraag dan gratis offertes aan via het offerteformulier. Door deze onderling te vergelijken, bespaar je niet alleen op de kosten, maar vind je ook nog eens een klusser bij jou uit de buurt!