Vind het beste klusbedrijf in Nieuw-Roden

Kom gemakkelijk en snel in contact met klusbedrijven uit Nieuw-Roden en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Klusbedrijven Nieuw-Roden

Top 12 klusbedrijven in Nieuw-Roden

Compleet overzicht van alle klusbedrijven in Nieuw-Roden en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman? In Nieuw-Roden zijn 12 klusbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle bedrijven bij jou in de buurt. Ieder klusbedrijf uit deze bedrijvengids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Klusbedrijf-Nu.nl.

Nieuw-Roden is een plaats in de provincie Drenthe en heeft 1300 inwoners, bestaande uit 648 mannen en 652 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal heeft Nieuw-Roden 533 huishoudens. Per 267 huishoudens is er 1 klusbedrijf beschikbaar.

Klusjesman Nieuw-Roden gezocht?

Je schakelt een klusjesman of klusbedrijf in voor uiteenlopende werkzaamheden. Een klusbedrijf voert zowel kleine als grotere klussen in en rondom je woning uit. Denk bijvoorbeeld aan installatiewerk, verbouwingen, aanbouw en het verrichten van onderhoud aan je woning of pand. Ben je benieuwd naar de prijzen van een klusjesman of klusbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!