Home » ‘s-Hertogenbosch » Klussenbedrijf de Tulp
Klussenbedrijf de Tulp uit ‘s-Hertogenbosch

Klussenbedrijf de Tulp

3.5
1 beoordeling Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Klussenbedrijf de Tulp, klusbedrijf in ‘s-Hertogenbosch

Klussenbedrijf de Tulp is een klusbedrijf in 'S-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Hesselsstraat 32. Klussenbedrijf de Tulp is opgericht op 20-08-2015.

Het klusbedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 63911930 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging aan de Hesselsstraat telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman bij jou in de buurt en ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Schakel een vakman in voor kleine en grote klussen. Denk hierbij aan verbouwingen, aanbouw, onderhoud, schilder- en installatiewerk. Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Klussenbedrijf de Tulp
KvK-nummer
63911930
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
32782454
Oprichtingsdatum
20-08-2015
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120

Voorbeelden werkzaamheden

Woningrenovatie Trappen Onderhoud Klusservice Totaalbouw Sloopwerken Kozijnen vervangen Onderhoudsbedrijf Klussen in en rondom huis Zolder verbouwen Schilderwerk Aanbouw Verbouwen Aanleg elektra Uitbouw

Klussenbedrijf de Tulp ervaringen

3.5
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klussenbedrijf de Tulp. Wat is jouw ervaring met Klussenbedrijf de Tulp? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Onbetrouwbaar bedrijf

Geplaatst op 28 juni 2020 door Jeanet
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (3.5)

Op 28/5 is het spatprofiel aan weerszijden van het dak vastgezet aangezien het vorige bedrijf dit verzuimd bleek te hebben. Het afgesproken bedrag van €250,00 in totaal moest na deze reparatie opeens contant betaald worden zoals afgesproken??? Zo niet, dan kwam er meer dan€50 bij aan administratiekosten. Volgens zijn collega’s had Wesley dit echt gezegd, maar dat had ik dan waarschijnlijk niet gehoord.
Alhoewel de foto’s zagen er prima uit zagen, werd ik meermalen geattendeerd op het feit dat de klus mogelijk niet over de gehele breedte was uitgevoerd.
Met Wesley- de welbespraakte verantwoordelijke- tot drie maal toe een afspraak gemaakt om te kijken of dit inderdaad het geval was. Heeft na elke afspraak niets van zich laten horen en op mijn berichtjes gereageerd van druk, druk, Corona en sorry hoor. Zat daar duidelijk niet mee.
Op 21 juni bericht van hem gehad dat hij een afspraak zou regelen….ik moet nog van hem horen.
Uitkijken dus, want zodra het geld binnen is kan je mogelijke service vergeten.

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!