Home » ‘s-Hertogenbosch » Onderhoudsbedrijf Vermeulen
Onderhoudsbedrijf Vermeulen uit ‘s-Hertogenbosch

Onderhoudsbedrijf Vermeulen

1.1
2 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Onderhoudsbedrijf Vermeulen, klusbedrijf in ‘s-Hertogenbosch

Onderhoudsbedrijf Vermeulen is een klusbedrijf uit 'S-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is opgericht op 30-08-2010. Onderhoudsbedrijf Vermeulen is gevestigd aan de Wilgenstraat 63.

Het klusbedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 50704176 en de vestiging aan de Wilgenstraat telt 1 werkzaam persoon. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak.

Bij deze klusjesman ben je aan het juiste adres voor zowel kleine als grote klussen. Voorbeelden hiervan zijn aanbouw, onderhoud, verbouw, schilder- en installatiewerk. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Onderhoudsbedrijf Vermeulen
KvK-nummer
50704176
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
00206601
Oprichtingsdatum
30-08-2010
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120

Voorbeelden werkzaamheden

Serre Klussen in en rondom huis Vloeren Installatiewerk Verbouwen Klusservice Deuren Aanbouw Aanleg elektra Kozijnen vervangen Kasten op maat Overkapping plaatsen Onderhoudsbedrijf Woningrenovatie Uitbouw

Onderhoudsbedrijf Vermeulen ervaringen

1.1
2 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Onderhoudsbedrijf Vermeulen. Wat is jouw ervaring met Onderhoudsbedrijf Vermeulen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Klussen hengelaar.

Geplaatst op 24 oktober 2019 door Herman Dekkers
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Klacht:
Onderhoudsbedrijf J. Vermeulen heeft mij onlangs aan de deur aangeboden mijn schoorsteen voor €30,- te vegen, waarop ik ben ingegaan.
Al na tien minuten kwam hij terug met een voor mij ongunstige mededeling: de schoorsteen is volledig verzand en heeft dringend onderhoud nodig en zou voor verder gebruik te gevaarlijk en dus ongeschikt zijn!
De schoorsteenveger weigerde het gruis uit het rookkanaal te verwijderen en de gashaard opnieuw aan te sluiten. Wel is er samen met mij direct contact opgenomen met de woningbouwvereniging waarbij meneer zijn verhaal overbracht en daarna vertrok! Wel gaf hij mij het advies, voor mijn eigen veiligheid, een stalen flexibele pijp door de schoorsteen te laten rijgen zodat er nooit meer iets kan gebeuren. Hij zou daarvoor kunnen zorgen. Kosten €2500,- tot c.a. €3000,-.
Ik heb daarop een andere schoorsteenveger het kanaal laten reinigen en tevens een camera-inspectie laten uitvoeren. Er bleek met het kanaal aan de binnenzijde niets aan de hand te zijn. Ik kon gerust weer veilig gaan stoken. Ook heeft een technisch beheerbedrijf namens de coöperatie d.m.v. een hoogwerker de hoge schoorsteenmantel op het dak geïnspecteerd om het voegwerk te controleren. Ook hun conclusie was: er is met de buitenkant van de schoorsteen niets mis!
Typisch is tevens dat de veger inpandig het dak moest verlaten omdat hij niet meer met zijn lader naar beneden dorst te gaan! Er was te weinig plaats voor de lader (te stijl). Ook wat zijn kennis betreft valt er wel wat op aan te merken. De beste plaats voor een koolmonoxide melder zou 10 cm boven de vloer zijn, terwijl koolmonoxide lichter is dan lucht! Een installateur adviseert een plaats op 1,5 m boven de vloer. De aanslag op het plafond zou volgens de veger te wijten zijn aan rook in de kamer. Als dat al zo was, de verbranding van aardgas geeft geen rook maar voornamelijk alleen kooldioxide en waterdamp. Hij heeft nooit gehoord van convectiestroming van opgewarmde lucht met daarin stof die de aanslag veroorzaakt.
De conclusie: meneer probeert door mensen bang te maken een karwei binnen te hengelen, wat een laakbare methode is! Ga met een deur aan deur verkoper niet in zee!
Nog een tip voor de heer Vermeulen: Ga voortaan eerlijk zaken doen en vijzel je kennis wat op of ga iets anders doen (op een eerlijke manier).
Herman Dekkers

Afspraak 3x niet nagekomen

Geplaatst op 18 juni 2019 door S.
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.3)

Nadat een meneer voor de deur stond met het verhaal dat er veel mensen in de buurt jaarlijks onderhoud laten doen een afspraak gemaakt om schoorsteen te laten vegen voor EUR 30. Afspraak gemaakt voor de volgende dag. Net na de afgesproken tijd werd ik gebeld: collega was van de ladder gestapt en ze zaten in het ziekenhuis. Vervelend, dus alle begrip. Afspraak verzet. Weer een telefoontje: werkzaamheden lopen uit. Afspraak weer verzet. Dit maal geen telefoontje.. dus 3u na afspraak zelf gebeld. Ongeduldige meneer die totaal geen zin had om naar mij te luisteren. “De jongens” zouden mij bellen. Niet natuurlijk.
Voelt heel onplezierig. Lesje geleerd om nooit in te gaan op aanbiedingen aan de deur.. jammer dat vertrouwen op die manier aangetast wordt.

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!

Gratis klusbedrijf offertes vergelijken?

Vergelijk klusbedrijven uit deze gids en bespaar op de kosten!

Start nu je gratis offerteaanvraag!