Klusbedrijf Bussum

Op zoek naar een erkend klussenbedrijf in Bussum? Zoek dan niet verder. Klusbedrijf Nu beschikt over een groot netwerk van vakkundige klusjesmannen door heel Nederland. Daardoor bieden wij een landelijke dekking en is er altijd een vakman bij u uit de buurt beschikbaar. We beschikken over jarenlange ervaring in allerlei klussen. Denk bijvoorbeeld aan renoveren, verbouwen en onderhoud van uw huis.

Door vakwerk te leveren is Klusbedrijf Nu een begrip in de regio! Neem eens contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Klusbedrijf Bussum

 
 

Offertes aanvragen

Voornaam: (*) Achternaam: (*) Adres: (*) Postcode: (*) Woonplaats: (*) Telefoonnummer: (*) Telefoonnummer bij geen gehoor:

Uw emailadres: (*) Omschrijving opdracht: (*)

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.

Klussenbedrijf uit de regio

Klusbedrijf Nu werkt samen met diverse bedrijven uit de regio Bussum. Daardoor weet u zeker dat u bij ons terecht kunt voor bijna alle klussen in en rondom uw huis. Bent u benieuwd of wij uw klus ook uit kunnen voeren? Onderstaand hebben we de meest voorkomende klussen weergegeven. Staat uw klus er niet bij? Vraag dan eens informatie op door middel van het contactformulier. Wij staan altijd voor u klaar.

  • Verbouwen, renovatie, aanbouw en onderhoud van uw woning
  • Tegelzetten, bestrating en vloeren leggen
  • Schilderen, stucwerk / spachtelputz
  • Kozijnen en glas plaatsen
  • Loodgieter opdrachten aan keuken, badkamer en sanitair
  • Timmerwerken

Jarenlange ervaring

Iedere klusjesman uit Bussum die bij Klusbedrijf Nu is aangesloten, beschikt over een goede reputatie en een jarenlange ervaring. Wij vinden het belangrijk dat uw klus vakkundig wordt opgelost. Vandaar dat ieder klusbedrijf regelmatig wordt gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Zo bent u zeker van kwalitatief sterke vakmannen die uw klussen uit handen nemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienst, wenst u meer informatie of heeft u één of meerdere klussen die u graag door onze klusjesman opgepakt ziet worden? Laat dan uw gegevens achter door middel van het offerteformulier in te vullen. U ontvangt dan informatie of offertes van diverse klusbedrijven uit Bussum. Op deze manier vergelijkt u gemakkelijk en snel diverse bedrijven. Let op: dit is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

 

Woningrenovatie

Woningrenovatie Is uw woning aan renovatie toe? Of overweegt u tegelijkertijd een aanbouw te laten plaatsen? Schakel voor deze ingrijpende klussen een erkend klussenbedrijf uit Bussum in. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Stukadoren

Stukadoren Bussum Stucwerk is een precies werkje. Een oneffenheid is gauw gemaakt en blijft altijd zichtbaar. Schakel daarom een vakkundige klusjesman in om uw wanden te stuken. Zo kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Verbouwing

Verbouw Overweegt u installatie van een dakkapel of een uitbouw van de keuken? Klusbedrijf Nu realiseert dit graag voor u. Dit allround klussenbedrijf verzorgt al uw klussen in en rondom uw huis. Handig toch?

 

Sanitair

Sanitair Goed sanitair is van groot belang. Schakel voor regelmatig onderhoud een klusjesman. Hij zorgt er voor dat alles weer goed werkt. Wenst u installatie van een nieuwe badkamer? Ons klussenbedrijf staat voor u klaar.

Schilderen

Schilderen Bussum Moet de dakgoot geschilderd worden? Of is de schuur aan een goede schilderbeurt toe, maar heeft u er zelf geen tijd voor? Een klusjesman van Klusbedrijf Nu uit Bussum neemt deze klus graag uit handen.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk De afvoer zit verstopt of de CV ketel geeft een storing aan. Altijd op een moment dat het niet uitkomt. Schakel een vakman uit Bussum in voor al uw loodgieterswerk. Wij staan 24/7 voor u klaar!

 

Wat zijn de voordelen van Klusbedrijf Nu?

Klusbedrijf Nu biedt vele voordelen. Bij ons vindt u gemakkelijk een erkende klusjesman die al uw klussen uit kan voeren, zoals renovatie, verbouwing, timmerwerk, of schilderswerk. Vraag offertes aan bij diverse bedrijven uit Bussum. Geheel gratis en vrijblijvend!

Wat houdt Kluskeur exact in?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn alle aangesloten vakmannen voorzien van het bekende Kluskeurmerk. Dit houdt in dat ze regelmatig worden gecontroleerd om het geleverde werk. Is er desondanks toch een discussie ontstaan? Een onafhankelijke geschillencommissie staat dan bij.

Wat gebeurt er na mijn offerte aanvraag?

Zodra u een aanvraag heeft ingediend, wordt deze naar diverse klusjesmannen in Bussum doorgestuurd. Ieder klusbedrijf maakt gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Zodra u deze hebt ontvangen, kunt u ze vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo komt u tot de beste keuze.

Welke klusbedrijven zijn aangesloten?

Uitsluitend klusbedrijven met een goede reputatie en een erkenning van het Kluskeurmerk zijn bij ons aangesloten. Deze bedrijven beschikken allen over jarenlange ervaring. Wij werken samen met Kluswebsite. Daardoor kunnen wij een landelijke dekking garanderen zodat u verzekerd bent van een erkende klusjesman.

Tevreden klanten

Wij zijn net in ons nieuwe huis komen wonen. Bij de inrichting kwamen allerlei kleine klusjes aan het licht. Zo moest er een leiding worden verlegd en een aantal schilderijen worden opgehangen. Dankzij Klusbedrijf Nu hangt en staat alles er weer goed bij.- Bart van Schaik uit Bussum

Onlangs gingen we met ons kantoor verhuizen naar een nieuwe locatie. Daar wil je niet te lang mee bezig zijn, want tijd is geld. Onze mensen bleven gewoon doorwerken terwijl de klusjesmannen van Klusbedrijf Nu alles verder plaatste en installeerde. Handig zo’n allround klusjesman. – Paul B. uit Oss

Vorige winter was het binnen erg koud. Dit kwam omdat we nog enkel glas in huis hadden. Samen met nieuw dubbel glas hebben we ook kunststof kozijnen laten plaatsen. Het was wel een grote klus, maar meer dan waard. – Koen K. uit Bussum