Vind het beste klusbedrijf in Weesp

Kom gemakkelijk en snel in contact met klusbedrijven uit Weesp en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Klusbedrijven Weesp

Alle 48 klusbedrijven in Weesp

Compleet overzicht van alle klusbedrijven in Weesp

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Weesp zijn 48 klusbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle klusbedrijven bij jou in de buurt. Ieder klusbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam.

Weesp ligt in de provincie Noord-Holland en heeft 18827 inwoners, bestaande uit 9073 mannen en 9754 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal heeft Weesp 8984 huishoudens. Per 187 huishoudens is er 1 klusbedrijf beschikbaar.

Klusjesman Weesp inschakelen?

Je schakelt een klusjesman of klusbedrijf in voor diverse werkzaamheden. Denk aan het vervangen van kozijnen, aanbouw, installatiewerk, verbouwingen en onderhoud van je woning of pand. Een klusbedrijf voert zowel kleine als grotere klussen in en rondom je woning uit.

Benieuwd naar de prijzen van een klusjesman of klusbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 48 klusbedrijven in Weesp

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!


klusbedrijf Weesp

Vind een betrouwbaar klusbedrijf in Weesp

Geen tijd om zelf het huis te behangen? Of heb je hulp nodig in de tuin? Een klusbedrijf in Weesp is in te schakelen voor vrijwel alle klussen in en rondom je huis. Je krijgt een persoonlijk advies, bespaart jezelf flink wat frustraties en weet bovendien zeker dat de klussen precies en nauwkeurig uitgevoerd worden. Je leest op deze pagina wat een bedrijf voor je kan betekenen en wat een klusjesman ongeveer kost. Tot slot vind je handige bespaartips!

Wat je moet weten als je een klussenbedrijf inschakelt:

  • Het uurtarief van een klusjesman ligt gemiddeld tussen de €20,- tot €25,-. Toch kan het uurtarief nog verschillen, afhankelijk van de ervaring van de vakman.
  • Je kunt praktisch alle klussen in- en buitenhuis uitbesteden aan een klusbedrijf. Kies wel voor een klusjesman met ervaring in de specifieke werkzaamheden, zodat je zeker bent van goede kwaliteit! Hier lees je meer over het binnen- en buitenwerk.
  • Wil je besparen, dan is het een goed idee om zelf materiaal aan te schaffen en de klus goed voor te bereiden. Zo kan de vakman direct aan de slag en bespaar je tijd en geld!
  • Het vinden van een ervaren klusjesman is eenvoudig met deze bedrijvengids. Je vind een overzicht van alle klusbedrijven met reviews van eerdere klanten!

Wat kost een klusbedrijf in Weesp?

De kosten van een klusbedrijf in Weesp zijn gemiddeld €20,- tot €25,- per uur. Het uurtarief van een klusjesman kan wel verschillen. Zo zijn zelfstandige of beginnende klussers vaak iets goedkoper: het uurtarief ligt dan op gemiddeld €15,- tot €19,- per uur. Bij een groot klussenbedrijf liggen de kosten juist iets hoger, rond de €26,- tot €38,- per uur.

De kosten kunnen flink verschillen en hangen af van de klus die je laat uitvoeren en het materiaal dat daarvoor nodig is. Een beginnend klusjesman is bovendien vaak goedkoper omdat deze zijn goede naam nog moet opbouwen en eventueel iets langer bezig is met de klus. Een groot klussenbedrijf is daarentegen juist weer wat duurder, omdat ze ook een bedrijfspand en -wagens moeten betalen.


Gemiddeld uurtarief klusjesman

€20,- tot €25,-

Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven

Zelfstandig klusjesman
€15,- tot €19,- per uur

Eenvoudige klussen

Groot klussenbedrijf
€26,- tot €38,- per uur

Grotere klussen

Start gratis offerteaanvraag!

Prijsopbouw van een klusjesmanHoud er rekening dat je, afhankelijk van het soort klus, naast het uurtarief ook de materiaalkosten betaalt. Deze zijn in 2024 flink gestegen, waardoor de kosten (nog steeds) zomaar kunnen oplopen. Belangrijk is daarom dat je een offerte niet laat verlopen zodat je verzekerd bent van de laagste prijzen. Over het algemeen bestaan de totaalkosten voor klussen voor 50% uit materiaalkosten, ongeveer 40% uit arbeidskosten en nog zo’n 10% uit bijkomende kosten, zoals de voorrij- of leveringskosten.


Handige prijsvoorbeelden van klusbedrijven

Traprenovatie: deze klant had een eenvoudige rechte trap van 12 treden die aan een renovatie toe was. De vakman heeft de trap netjes voorbereid en geschilderd met twee lagen grondverf en twee lagen lak. Daarnaast plaatste de klusser ook nog halve maantjes om uitglijden te voorkomen. De totaalprijs voor deze simpele traprenovatie was €780,-.
Buitenmuur stucen: deze klant had de buitenmuur laten isoleren en wilde deze netjes afwerken met stucwerk. Het ging om een totale buitenmuur van 75 m². De klant koos voor een eenvoudig pleisterwerk waardoor de kosten relatief laag uitvielen. De muur was in totaal 75 m² groot en de totaalprijs kwam neer op €3.250,-.

Vaak hanteren klusjesmannen een uurtarief. Dit betekent dat je per uur betaalt. Het uurtarief is inclusief materialen, machinekosten en andere uitgaven. Op het moment dat er speciale materialen nodig zijn, zal het uurloon ook stijgen. Houdt daarnaast ook rekening met eventuele voorrijkosten die het klusbedrijf kan rekenen. In bepaalde gevallen hanteert een klussenbedrijf een totaalprijs. Meestal wordt dit gedaan als het om een grote klus gaat.

Wat kan een klusjesman uit Weesp voor je betekenen?

Je kunt een klusjesman uit Weesp inschakelen voor heel veel verschillende werkzaamheden. Zowel binnen als buiten. Je kunt denken aan grotere werkzaamheden, zoals het plaatsen van een dakkapel, een renovatie van de gevel, dakreparatie of zelfs het slopen van je tuinhuis of schuur. Maar ook kleinere klussen, zoals het plaatsen van zonwering of het behangen van je woonkamer kun je uitbesteden aan een klusjesman. Wel is het slim om te kijken naar het klusbedrijf en of zij inderdaad ervaring hebben in de project(en) die jij wilt laten uitvoeren. We leggen je hieronder nog iets meer uit over de verschillende klussen waarvoor je een vakman kunt inhuren.

klusjesman Amsterdam

1. Buitenwerk

Het buitenwerk waarvoor je een klussenbedrijf kunt inschakelen loopt uiteen van het plaatsen van bestrating tot de installatie van zonwering. Werkelijk alles wat je buiten aan onderhoud en werkzaamheden kunt doen, kun je ook uitbesteden aan een klussenbedrijf.

Neem de tuin als voorbeeld: voor een nieuwe tuin is hovenierswerk en bestrating belangrijk. Beide klussen kun je uit handen geven aan een gespecialiseerd klusbedrijf. Je bespaart hiermee niet alleen tijd en energie, maar je weet ook zeker dat je bestrating strak geplaatst wordt en dat je planten langer meegaan dan een paar maanden! Andere werkzaamheden die je aan het huis kunt laten uitvoeren, zijn het renoveren van de gevel, het buitenschilderwerk en het vervangen van de kozijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je precies weten welke klussen buiten je kunt uitbesteden? Lees op deze pagina dan meer over het buitenwerk.

2. Binnenwerk

In huis is er natuurlijk ook genoeg te doen. Alles met betrekking tot de afwerking of het renoveren van je woning kun je in principe uitbesteden aan een klusser. Laat je keuken of badkamer renoveren of ga voor een nieuwe uitstraling in de woonkamer met behang of een frisse laag verf. Ook voor installatiewerk of werkzaamheden aan de centrale verwarming kun je met een gerust hart overlaten aan de klussers: zij zijn voorzien van alle nodige certificeringen en keurmerken. Zo weet je zeker dat het veilig wordt uitgevoerd.

Heb je een specifieke klus in gedachten en ben je benieuwd of je deze kunt uitbesteden aan een klusbedrijf? Lees dan meer over binnenwerk op deze pagina!

Klusjesman inschakelen: de voordelen op een rij

Tijd en energie besparen

Een klusser neemt het werk uit handen en ontzorgt: je hoeft zelf niks meer te doen en geen vrije dagen op te nemen! Zo kun jij je energie besteden aan leukere dingen.

Alleen de beste kwaliteit

Door jarenlange ervaring ben je met een klusjesman verzekerd van de beste kwaliteit! Je weet zeker dat je project succesvol afgerond wordt en dat alles naar wens is.

Altijd een persoonlijk advies

Twijfels op het gebied van indeling, materiaal of mogelijkheden? Geen zorgen: klusjesmannen geven je een persoonlijk advies zodat je altijd de beste keuze maakt.


Besparen op een klussenbedrijf: handige tips!

Het laten uitvoeren van klussen in huis kan aardig in de kosten lopen. Het is het helemaal waard, want je tuin of je huis is daarna helemaal naar wens én het verhoogt je wooncomfort. Maar we begrijpen het helemaal dat je liever niet te veel betaalt. Daarom geven we je hieronder 5 belangrijke tips om de kosten zo laag mogelijk te houden!

  • Tip 1: doe de voorbereiding zoveel mogelijk zelf. Om te voorkomen dat je de situatie erger maakt (en de klusjesman straks dus langer bezig is), is het slim om even te vragen wat je ter voorbereiding kan doen. Denk aan het schuren van de trap, het verwijderen van oude zonwering of zelfs het wegkrabben van het oude behang.
  • Tip 2: koop zelf zoveel mogelijk je materialen in. Sommige klusbedrijven brengen extra kosten in rekening voor de materialen die ze gebruiken, terwijl je ze zelf vaak goedkoper ergens kunt krijgen. Doe dit wel altijd in overleg: het kan zijn dat het klusbedrijf niet werkt met bepaalde materialen of überhaupt niet wilt dat hun klanten zelf materiaal kopen. Check dus eerst of dit een optie is bij jouw gewenste klusbedrijf!
  • Tip 3: combineer klussen om een kwantumkorting te regelen! De meerste klusjesmannen vragen een lager uurtarief wanneer de klus groter is. Zo ben je dus uiteindelijk goerkoper uit. Laat bijvoorbeeld de hele tuin opnieuw doen in plaats van alleen de bestrating. En laat niet alleen de woonkamer behangen, maar het hele huis. Sommige klussen, zoals het renoveren van de gevel, kun je ook delen met je buren als zij ervoor open staan!
  • Tip 4: wees flexibel met je planning. Heeft je klus geen haast? Je kunt geld besparen door het werk in het laagseizoen uit te laten voeren. Dus laat een schutting plaatsen in het najaar of besteed het schilderwerk uit in de winter.
  • Tip 5: tot slot is het altijd belangrijk om de prijzen van meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken. Elke klusjesman bepaalt zijn of haar eigen tarief. Door te kiezen voor de persoon met het beste aanbod, kun je toch al snel tot wel 40% op de totaalprijs besparen!

klusser uurtarief

Klusbedrijf in de buurt nodig? Gratis offertes!

Een klusbedrijf huur je in voor ontzettend veel diverse klussen. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten. Denk aan het leggen van vloeren, het installeren van sanitair en het plaatsen van keukens tot het onderhouden van de tuin en het leggen van tegels. Goedkope klussendienst inschakelen? Of meer weten over de kosten van klusbedrijven? Vraag dan gratis offertes aan via het offerteformulier. Je ontvangt dan prijsopgaven van verschillende klusbedrijven uit Amsterdam. Vergelijk de bedrijven onderling en bespaar op de kosten!

Gratis offertes vergelijken!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je zes van de meestgestelde vragen op het gebied van klusbedrijven. Een specialist geeft antwoord.

Op onze bedrijvengids vind je het complete aanbod aan klusjesmannen in je eigen regio. Ook vind je hier reviews achtergelaten door eerdere klanten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de betrouwbare klusbedrijven in de buurt! Je kunt bovendien gratis offertes aanvragen. Zo heb je de kans om meerdere klussenbedrijven met elkaar te vergelijken. Kijk naar de prijs, de garantievoorwaarden en de planning om er zeker van te zijn dat je het beste aanbod kiest.
Klusbedrijven kunnen een breed scala aan diensten aanbieden, zoals reparaties, renovaties, onderhoud, installaties en meer. Ze zijn vaak gespecialiseerd in algemene klussen, zoals timmerwerk, loodgieterij, elektriciteit, schilderwerk, en andere huisgerelateerde werkzaamheden. De exacte diensten variëren afhankelijk van het bedrijf, dus het is belangrijk om de specialiteiten en vaardigheden van het specifieke klusbedrijf te onderzoeken.
Dit is een cruciale vraag. Een betrouwbaar klusbedrijf moet doorgaans verzekerd zijn, zodat eventuele schade aan jouw eigendom of letsel aan de werknemers gedekt is. Ze moeten ook de nodige vergunningen hebben om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Vraag altijd naar bewijs van verzekering en vergunningen voordat je met een klusbedrijf in zee gaat.
Het vinden van een betrouwbare klusser vereist onderzoek en zorgvuldige selectie. Zorg ervoor dat je referenties opvraagt en bekijkt, lees recensies van eerdere klanten en vraag om schriftelijke offertes voordat je een beslissing neemt. Het is ook een goed idee om in persoon te ontmoeten en te praten met de klusser om hun professionaliteit en expertise te beoordelen.
De duur van een klus varieert sterk, afhankelijk van de aard en omvang van het werk. Kleinere klussen kunnen enkele uren tot enkele dagen duren, terwijl grotere projecten weken of zelfs maanden in beslag kunnen nemen. Het is belangrijk om dit te bespreken met het klusbedrijf voordat ze beginnen, zodat je realistische verwachtingen hebt over de tijdlijn.
Dit varieert van project tot project en van klusbedrijf tot klusbedrijf. Sommige klusbedrijven leveren materialen en rekenen ze apart, terwijl andere van jou verwachten dat je de benodigde materialen voor de klus verzorgt. Zorg ervoor dat je deze details duidelijk afstemt met het klusbedrijf voordat het werk begint, zodat er geen verwarring is over wie verantwoordelijk is voor de materialen.