Home » Lettelbert » Klusbedrijf Snoeijer
Klusbedrijf Snoeijer uit Lettelbert

Klusbedrijf Snoeijer

4.8
1 beoordeling Schrijf een review
Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

Klusbedrijf Snoeijer, klusbedrijf in Lettelbert

Klusbedrijf Snoeijer is een klusbedrijf in Lettelbert in de provincie Groningen. Het klusbedrijf is gevestigd op Hoofdstraat 171. Klusbedrijf Snoeijer is opgericht op 01-07-2000.

Het klusbedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 04061980 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging aan de Hoofdstraat telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit klusbedrijf.

Op zoek naar een klusbedrijf of klusjesman uit en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Schakel een klusjesman in voor kleine en grote klussen. Denk hierbij aan verbouwingen, aanbouw, onderhoud, schilder- en installatiewerk. Vraag gratis diverse offertes aan!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Klusbedrijf Snoeijer
KvK-nummer
04061980
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
01568434
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120
SBI code 2
87901
Beoordeling
1;19

Voorbeelden werkzaamheden

Woningrenovatie Trappen Onderhoud Klusservice Totaalbouw Sloopwerken Kozijnen vervangen Onderhoudsbedrijf Klussen in en rondom huis Zolder verbouwen Schilderwerk Aanbouw Verbouwen Aanleg elektra Uitbouw

Klusbedrijf Snoeijer ervaringen

4.8
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klusbedrijf Snoeijer. Wat is jouw ervaring met Klusbedrijf Snoeijer? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Tegelen en plaatsen drain in vloer badkamer een drama

Geplaatst op 9 augustus 2019 door piet
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (4.8)

dhr Snoeijer heeft een easmydrain geplaatst in onze badkamer vloer en zou deze vloer ook tegelen naast het tegelen vd muur.
De drain zat niet tegen de muur en de vloertegels sloten ook niet mooi aan op deze drain. Dus Veel kit rondom de drain gedaan. Ook blijkt onder de vloer in de kruipruimte de drain niet goed aangesloten te zijn. Het water zou zo de kruipruimte instromen en de drain is voornamelijk met pur vastgezet i.p.v. met cement. Ook de afwerking van de tegels naar de kamer was slordig en is getracht deze met zwarte kit als wondermiddel te kamoefleren.
Die afwerking van vloer met kit was ook niet goed. De kit hechte niet en kon zo weer losgetrokken worden.
Ook het dhr Snoeijer zonder overleg gedacht maar een geultje in de vloer te moten doen voor een glasplat voor een inloopdouchewand. De geul maar gegokt op 8mm terwijl we n og helemaal geen douchewand gekocht hadden. lijkt bij aanschaf later 10mm te zijn. Een net herstel was niet meer mogelijk.
Verder blijf ook de afloop vd vloer naar de drain te klein te zijn voor goed watering volgens de nieuwe aannemer dit het herstel doet.

Kortom het heeft ons een drain van 400 euro gekost, nieuwe vloertegels aangezien de vloer opnieuw door een andere aannemer wordt gelegd en extra arbeidsloon. Nog afgezien dat we langer moeten wachten voordat we dit gebruik kunnen nemen

Vergelijk vakmannen en bespaar op de kosten!